nurtenn1 36+4 haftalık hamileyim ama farkettimde 2 gündür bebeğin hareketlerinde azalma var ama son 2 haftadır aşırı sertleşme var karnimda 2,3 saatte bir sancım oluyor dinlendikten sonra geçiyor Normal mi
elif20261 nurtenn1 benim de gündüz azalıyor akşam artıyor ben de anlamadım korkutuyor insanı 35+3 üm. Yeri daraldı acaba normal mi diyorum ama pazar günü biraz azaldı akşam arttı içim rahatlıyor sonra azalıyor yine korkuyorum gündüz çok sessiz akşam hareketli. Diyorlar iki saatte on tekme olacak diye. Yeri geliyor iki saat sessiz kaldığı oluyor anlayamadım yeri geliyor iki saatte çok aktif oluyor son iki haftadır böyle kontrole de bayram haftası gittim. Ama dedim ne olur ne olmaz yine randevu aldım hemen çarşamba gününe. Doktor yeri daralır hareketleri azalabilir ama hiç hareket yoksa korkacağız demişti bana da ama bilmiyorum ilk bebeğim çünkü
semsem150 elif20261 benimde 35+6 aynı kaygıyı yaşıyorum yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek
elif20261 semsem150 benim de çarşamba kontrolüm var bakalım ne diyecek normal mi bir sorun var mı yok mu inşallah yoktur