ms_annisko nehiw hayırlı olsun, değeriniz masaallah yüksek olduğu için tekrar kan alıp takip etmezler bence bana öyle yapmışlardı, direkt ultrasonla kesenin görünüp görünmediğine bakarlar
zeynepkkaraca Merhaba beta hcg 5 üzerindeyse zaten sonuç pozitif oluyor önemli olan iki gün arayla verdiğinizde yükselmiş olması diye biliyorum
nehiw zeynepkkaraca 5 in üstünde degerim yarın hastaneye gidicem bayram arasına denk geldiği için gidemedim bizede sürpriz oldu ☺️
nehiw ms_annisko teşekkür ederim kese gorunurmuki bu değerde bilmiyorum ki hesaplamama göre 5 haftalık çıkıyor ama yarın belli olur artık 2 gün arayla kan alıp bakıyorlar diye biliyorum bende
ms_annisko nehiw benim ilk gebeliğimde değerim yüksek diye tekrar istemediler, sağlık ocağında kan vermiştim sonra 7. Haftayı bekleyip doktora gitmiştim. İkinci gebeliğimi daha düşük bir değerle öğrendim o düşük olduğu için artışa bakalım dediler 2 gün sonra tekrar verdim,yine sağlık ocağına gitmiştim
nehiw ms_annisko bende acilde vermiştim bayram girdiği için araya gidemedim yarın gidicem 3. Cuye hamile kaldım bende endişeliyim birazda
ms_annisko nehiw hakkınızda hayırlısı olsun diğerleri kaç yaşında küçük oldukları için mi endişe ediyorsunuz
nehiw ms_annisko evet küçükler kızım 5 yaşında oğlum 2 yaşında tek başıma olduğun için bakabilirmiyim endişesi oluyor insanda
ms_annisko nehiw Nerde zahmet orda rahmet demişler, Allah yardımcınız olsun, durum ne kadar zorsa Allah o kadar yardım edecektir diye düşünürüm hep, böyle düşünmek bana iyi geliyor 🌸 hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kolaylıkla büyütün inşaallah
nehiw ballim_dunya kan verdim öğleden sonra tekrar gidicem ozmn söyler heralde bisiy söylemedi sabah gittigimde
nehiw ballim_dunya 2 hafta sonra için tekrar çağırdı ozmn kalp atisini duyarız dedi doktorum kan sulandirici iğneye başladı dusuk olmasın diye
ballim_dunya nehiw iğneye neden başladı ki daha önceden düşük öykün felan mı var yoksa pıhtılaşma mı var
nehiw ballim_dunya daha önce benim 3 tane dusugum olmuştu o yüzten dusuk olmasın diye doğum yapana kadar kullanicam