kbraa2727 7 aylık bebeğim gece uyurken bir anda nefes almıyor gibi yaptı yaptı yutkunur gibi değişik birşeydi sonra sesi çıktı ağladı ve bunu bu gece 2 kere yaşadım ilkinde öksürdü sonrasında 2.sinde öksürük falanda olmadı neden ki acaba ya çok korktum.
mavikalpvemavikalp kbraa2727 yastıkla yatırmıyorsun dimi? Dümdüz olmalı yatağı Benim bebeğimde yastıkla veya pusette uyuyunca boğazı kapanıyor nefes alamıyor ve öyle dediğiniz gibi ağlıyor
dilaradoyan kbraa2727 diş çıkaracaksa tükürük artışı olabilir onu yutmakta zorluk çekiyor olabilir, burnu tıkalı olabilir
kbraa2727 nurellaa52 Ya burnu aşırı tıkalı değildi aslında yani nefesi sessiz sessiz alıyordu aslında burnunu açık bırakmaya çalışıyorum ama yinede oluyor temizliyorum yine oluyor onuda anlamış değilim
Zehrailly Reflüsü olabilir mi acaba? Belki midesi yukarı gelmiştir ondan dolayı olmuştur. Benim oğlumda var doğduğundan beri geceleri çok yaşıyoruz şiddetli öksürükle uyanıyor yutkunuyor sürekli. Bebekken direkt uykusunda kusuyordu hep tetikte bekliyorduk.
kbraa2727 Zehrailly Bilmiyorum ki aslında hala ara ara kusar bebeğim ama burnu ne kadar da temzilesem temizledikten sonra yine hafif tıkalı oluyor anlamıyorum