nckmk18 Okuduğum bilgiler yetersiz, yeni doğum yapan varsa süreç nasıl ilerliyor doğuma takipli olduğun doktor mu giriyor veya doğum için hastaneye gittiğimde acilden mi girmem gerekiyor ya da polikliniğe mi gitmem gerekiyor hiç bilmiyorum
ikiemanetinannesi nckmk18 arkadaşım orda doğum yaptı aşırı memnun kalmış. Hep özele gitmişti bir ay kala otdan bi doktora gitmiş vakti geldiğinde sezaryen için gün vermiş doktor. Sabah erkenden gitmiş hastaneye zaten kan vs alınıyor yatış için gerekli işlemler daha önceden yapılmış . 7:30 da ordaydım ilk beni aldılar ameliyata dedi. 2 gün kalmış hastanede . Doğuma pretisyenler den kim varsa o giriyor bunu bende doktora sormuştum .. doğum sonrası zırt pırt rahatsız etmiyorlarmış. Özel hastane gibi hissettim memnun kaldım dedi bana. Odası tek kişilik denk gelmiş yanında kadın refakatçi olması gerekiyormuş. Ziyaret saatlerinde eşin vs girebiliyor. Bende arada kaldım ama umut tepede doğum yapacam. Gebe okuluna orda katıldım bakalım süreç nasıl ilerleyecek 3 haftam kaldı
sukriyekonus nckmk18 orda hangi doktor iyi acaba bnde oraya taşınacağım hiç bir bilgim yok doktorlar ilgili özelde bilmyorum bilen varsa yazsın lütfen
Buse4161 nckmk18 sezaryen olacaksan çok güzel bir hastahane doğum için acilden giriş yapılıyor sezaryende doktor giriyor ameliyata ama normal doğumda yine acilden giriş yapılıyor tek avantajı sana özel oda veriyorlar sancılarını eşinle birlikte o odada çekiyorsun ama doktor sadece kontrol amaçlı uğruyor diğer herşeyi ebeler yapıyor epizyotemi kesiği dikişi fln bile ebeler yapıyor iyi ebeye denk gelmen lazım beni azarlamışlardı mesela mesai çıkış saatine denk geldi dpğumum hadi gidicez seni bekliyoruz demişlerdi bir de epidural uyguluyorlar istediğin zaman
kvsronlerr ikiemanetinannesi umuttepedeki hemşireler çok iyiler çok tatlılar ben sezaryen sonrası tansiyon yüksekliğinden 1 hafta kadar daha kaldım o süreçte memnun kalmıştım
ikiemanetinannesi kvsronlerr evet bende memnunum bi asistan dan memnun kalmadım geçtiğimiz haftalarda ama yine de fikrim değişmedi. Doğum ve sonrası takip de iyi olacağını düşünüyorum. Evet gebe okulunda doğum salonunu ve odaları gezdirdiler gerçekten hepsi güler yüzlü. Hata keşke normal doğum yapsaydım odalar çok hoşuma gitti
nckmk18 sukriyekonus bir kaç tane doktora gittim şu an burçin öğretmenler Yılmaz’a gidiyorum doktordan memnunum diğer doktorlardan hiç memnun kalmadım
etkafa nckmk18 bende öyleyim 33 haftalık olacam az kaldı inşallh bilen birileri çıkıp aydınlatır bizi
GokcesMoMmm 2023 ekimde doğumumu orada yaptım ve çok memnundum ilgi alaka oda düzen ve temizliği ayrıyeten doktorumdan da memnundum. Doğumu hangi doktor ameliyathane nöbetindeyse o yapıyor. Arzu hanıma takipliydim doğumumu fatma hoca yaptı ikisinden de çok memnunum
GokcesMoMmm etkafa kuzu benim riskli gebelikti protein kaçağım vardı 1 hafta yatış yapıldı 34. Haftada doğuma alındım normal ilerlemedi sürecim
dilaannnee Merhaba bende şehir hastanesinde doğum yapacağım Allah’ın izniyle. Tek korkum doğuma vajinal dikişte falan bir sorun yaşar mıyım acaba
balcocuk dilaannnee ben de orda doğum yaptım dikiş atılırken hiç hissetmiyorsunuz sadece ipi çekerken oda normal hissetmeniz ebelerin ilgisi falan çok güzeldi hepsi güler yüzlüydü inşallah sizde kolay ve rahat bi doğum süreci geçirirsiniz