aycaa112 Kızlar Van bölge hastanesinde yakın zamanda detaylı ultrason yaptıran var mı varsa kime yaptırdınız memnun kaldınız mı
rukenby aycaa112 yaptım ben perinatoloji bölümünde kazım uçkanda yaptım memnun kalmadım beş dakika da baktı bu yüzden memnun kalmadım özel kliniğe gittim onlar baya ilgili ve baya bir saatte kadar baktılar
zeynepdemir65 aycaa112 Ben üniversite yüzüncü yılda yaptırdım memnun kaldım detaylı bakıldı hatta pozisyon yüzü hatları çıkmadı ikinci defa bekletildi alındı bölge de randevu almak dahi zorlaştı
mom123_2 rukenby Van’da özel yapan Gürcan hocaydı o da gitti. Kazım hoca da ben yaptırdım memnun kaldım.
kaplan_ozturk rukenby Merhaba. Ben de randevu aldım kazım uçkana. Kaç dakika kaldınız doktor çok mu aceleye getiriyor
gulsum_12 mom123_2 Kazım hoca kontrol esnasında eşleri de içeri alıyor mu acaba? Bir de ne kadar sürede baktı size?
zeynepdemir65 melekopan ismini bilmiyorum erkek doktor ben Kontlrol yaptım kendi doktorum gideceğim bölgede gözde hanımdır
zeynepdemir65 Neva_aydn Van yüzüncüyıl üniversitesi hastanesi gittim randevu aldım doktor ismini hatırlamıyorum