gndm Kızlar 10 haftalık hamileyim , tüm gün uzanıyorum yorgunluktan bişi yapamıyorum, koku hassasiyetim var, hazımsızlık, mide bulantısı çok var, ne zaman geçer sizce, gerçekten çok zorlanıyorum,
havvanur16 gndm Merhaba bu haftalarda bu gibi belirtilerin olması çok doğal bende çok yoğun geçiriyorum hamilelik dönemini bazen ruhen ve bedenen çok yorulduğumu hissediyorum fakat biraz sabretmek gerekiyor. Mide bulantım için prilam kullanıyorum. Şuan 14 haftalık olduk biraz biraz yemem içmem düzelmiş durumda sanırım seninde 1 ayın var görünüyor inşallah daha kısa sürede iyi olursun☺️🙏 İleriye dönük olarak gaviscon önerebilirim mide yanmasına iyi geliyor. Koku hassasiyetin konusunda ben kolonya kullanıyordum kötü olduğum anlarda beni yatıştırıyordu. Tavsiye ederim🙃
2bebislianneee gndm benim 3. Hamileliğim şu an doğuma yaklaştım da üçünde de 5. Ay bitene kadar ölüyorum 🫨 5. Ay yavaştan ev gözüme batmaya başlıyor artık. Günlerce bulaşıklarım tezgahta kaldı yemek yapmak çile of offf Allah yardımcın olsun geçecek sabır :))))
Melal gndm bende 10+3 aynı şekildeyim artık çevremdekiler abarttığımı düşünüyor bence ama gerçekten hiç bişeye halim yok bazen bir enerji geliyor ama yarım saat falan sürüyor bütün gün sürünme modundayım hayattan soğudum
DenizAda_ gndm ilk hamileliğim doğuma gidene kadar yaşadım 2. Hamileliğimde 14. Haftadan sonra geçti ilk zamanlar oluyor az daha sabret geçecek salatalık havuç iyi gelirdi bulantıma tost yedim sürekli o dönem 6 kilo verdim
Aysekaram Melal çok geçmiş olsun çok zor bir durum bende 13 haftalığım bu zamana kadar dehşet geçirdim devamlı yattım bulantı kusma kaç kez acillik oldum prilam kullandım o da pek etki etmedi daha kötü yaptı hatta uyku sersemlik Bayramda bile acillik oldum.ama 2 gündür bi tık daha iyiyim umarım tamamen geçer. Ruhen bitmiş durumdaydım çok ağladım sizi çok iyi anlıyorum tam 2 ay yattım annem baktı 🥹
Aysekaram gndm sizi çok iyi anlıyorum 13+1 haftalığım dehşet geçirdim bu zamana kadar en kötüsü 8 9 ve 10. Haftalardı prilam kullandım o da aşırı uyku yaptı tansiyonum zaten düşük ben yatak döşek yattım malesef annem baktı hiç bişe yiyip içemedim bayramda bile acillik oldum serum iğne 2 gündür biraz daha iyiyim offf çok kötü süreçti Allahım inşallah tamamen geçer