Prensesmom_ momsy vucut yapısı ile alakalı kesinlikle iki tane kizim var bebek gibiydim hamileyken şimdi oğlum olacak perişan oldum yuzum vücudum heryerim leke
cemos36 Bende iki oğlum da öyle güzelleştim şimdi kız bebeğe hamileyim yüzüm berbat oldu ya inşallah geçer ama öyle yani gerçek sanırımm
2cocukannesi0 momsy benim de göz altlarında morluk çil çil kırmızılıklar lekeler eksik değil yüzümde kız diye tahmin edildi ayrıntılı us giricem sanırım doğru alıyor 🥰😂
Deleted33000 momsy benimde oğluma hamileyken yüzüm yaslanmisti resmen kırmızı kırmızı lekeler çıkmıştı burnum şişmişti anlayacağın baya çirkin olmuştum eskiye göre bence cinsiyetle alakası yok
karayelll Oğlumda benimde cildim vücudum bozulmadi ve rahat bı hamilelik geçirmiştim.Kizima hamileyim her yerimde çil boynumda minik minik et benleri ve karartilar ve çok zor geçirdim kız bencede farklı oluyormuş 🥹
minikanne123_ momsy kız çocuğu anneden güzelliğini alır erkek çocuğu anneye güzellik verir derler gerçekten öyle kızımda yüzümde lekeler dolmuştu solgundum ama şimdi öyle değil kızımda yaşadığımı oğlumda yaşamadım saçlarıma parlaklık geldi ve cildimde leke yok
emine1309 kızım oluyor yüzüm sivilcelendi sırtımda bacaklarımda sivilce çıktı, şuanlık bunlar var yarın 17 haftalık olacağız