mezfamily diren34 reglm 3 gün vardı şiddetli karın ağrısıyla test yaptım aşırı silikti 4 gün sonra kan vermeye gittim 5 haftalıkken öğrendim
14569 mezfamily benim betam 34 oldu 50 oldu idrar testinde tek çizgi goruktu silikte çıkmadı pozitif ama 350 olunca idrar yaptım o pozitif çıktı sadece
mezfamily 14569 ben yaptığımda testi aşırı silikti yani gözükmüyordu resmen beta değerim 1852 çıkmıştı ilk gebeliğimde de silikti anlam veremedim
yurdtas diren34 3 haftalıktı öğrendiğimde betam 54 kontrol betam 170 ti sanırım regle bir haftadan fazla vardı çok erken öğrenmiştim, hemen gittim ben doktora kanama alanı vs bir sey var mı dikkat edilmesi gerekenler için bilgi almak istedim 5+6 da kalp atısı duydum ben
yurdtas 14569 yumurtlama zamanıyla alakalı sanırım çok erken öğrendim ben hep bebek 8-10 gün önde ilk haftadan beri
060126 Ben 8 haftalıkken öğrenmiştim 😆😆kendime güvenmesem doguma kadar sürer giderdi sanırım çünkü reglim çok düzensizdi menopoz falan derdim kendimce😅
nefisekecas 5.haftamda öğrendim. Test yaptım direkt çift çizgi çıktı zaten, doktora gittiğimde ise önce ultrasondan bakalım dedi ve kesemiz görünmüştü kan test vs yaptırmadık. 6. Haftada da kalp atışlarını duyduk
cansek diren34 İlk evde test yaptım çok silik çıktı bekledim 2 gün sonra tekrar yaptım bi tık koyu oldu sonra acilde kan verdim 25 çıktı 2 günde bir uygulamasını yaptım her geçen gün değer yükseldi 1 hafta sonra polikliniğe gittim 1000 çıktı değerim 3 haftalık dedi doktor erken yakaladığım için her hafta kontrole gittim şu an 8 haftalığız🫶🏻
fbuglems Adet gecikmesinden sonra test pozitif çıktıysa 2 gün arayla beta hcg artış değerine bakılır iki katı artış beklenir daha sonra kese gözlemlenebilir kalp atışı bir-iki hafta sonra ultrasonda dinlenebilir dış gebelik kimyasal gebelik veya boş gebelik ihtimalleri de vardır Doktor kontrolüne erken gitmek iyidir
eeminess diren34 reglim 10 gün geciktiği için kan verdim pozitifti ertesi gün gittim 5+5miş 1 hafta sonra da kalp atışını duyduk.
izguler diren34 5 haftalıkken adetim gecikince idrar testi ile öğrendim evde. Ertesi gün hemen kan verdim o zaman netleşti 😌
gulsahkandrms diren34 adetim 3 gün geçince test yaptım silik bir şekilde pozitif çıktı. 5 gün sonra da kam testiyle pozitifi doğruladım. Tavsiyem 6. Haftaya kadar bekleyin doktora gitmek için. Bazen kese geç gözükebiliyor telaş etmeyin
babyou diren34 ilk gebeliğimde test pozitif verdi aynı günü kan vermeye gittim 5 bin civarı beta çıkmıştı cumartesi günüydü pzt kese için randevu aldım kese gözüktü 5 haftalıktı sonrası kontrolüm 2 hafta sonrasınaydı İkinci gebeliğimde sezaryen yerimde ağrı şikayetiyle kontrole gitmiştim direk 260 betayla öğrendim 3 hafta sonra da kese gördüm
ballim_dunya diren34 iğne vuruldum 14 gün sonra mecbur kan vermem gerekti öyle öğrendim 4 haftalıkken öğrendim 5+2 de kese gördüm kalp atışı için yarın gidicem 7+5 oluyor
0smy0 diren34 benim adet düzensizliğim vardı o ay hamileliği desteklemek için vitamin bazı bitkisel kürler kullanmıştım. Yumurta takibi yapıyodum yumurtlamadan 12 gün sonra testte pozitif gördüm 🥰 kaç negatiften sonra bunu görmek inanılmaz bir duygu Rabbim herkese nasip etsin 3 gün sonra sağlık ocagında kan verdim ordada kesinleşti kanda 3 haftalıktı.