betmoms1 Kızlar, 27. Haftadayım. Karnım bir anda büyüdü ve hareketlerim kısıtlandı. Az yürüsem hemen kasıklarım ağırmaya başlıyor. Doğuma daha 2,5 ay var şimdiden böyle olmak korkutuyor normal midir?
beti__ betmoms1 26+6 haftalığım benimde iki gündür belime sanki regl olacakmışım gibi ağrı giriyor bu haftalarda bu tarz ağrılar olmaya başlıyormuş sanırım
yigithanleyla betmoms1 bende 27+5 teyim su 1 haftadır cok zorlanıyorum serklajliyim surekli yatıyorum ilk gebeligim bide bilmiyorum ki bisey tuvalet ve yemek icin kalktığımda alt kasikta baski gibi tarifi olmayan bi his oluyor kasilmalarda oluyor sizdede mi boyle yoksa benim serklajdan dolayi mi boyle bilemedim
neznaz787gmailcom betmoms1 merhaba bende 26+5 haftalığım yavastan yuruyunce yoruluyormus gibi oluyorum hafif hafif bacaklar ağrıyacak gibi oluyor ama suan hasta mıyım değilmiyim belirsiz boğazım sismis öksürük nadiren geliyor oyle olunca halsizlesiyorum normalde okadar cok olmuyor diye biliyorum çok çabuk unutuyorumda hamilede bu durum olunca zorluyor ya vücudumda sanki iğneler batiyormus hisside var Allah’ım yarabbim napcagimi sasirdim heralde salonda uyuyakalmisim üstümde yorgan felan yoktu balkon camida acikti ondan mi bilmiyorum sut bal nevarsa yapip içtim geçsin diye çok zor 😔
damlayl betmoms1 bnde 26+2yim aynı şekilde adwt sancısı gibi ağrı oluyor aşağıya baskı elektirk çarpması gibi oluyor
betmoms1 beti__ iki gündür tek başıma dışarı çıkamaz oldum kasıklarım hemen ağrıyor korkudan eve gelip uzanıyorum hemen 🥲
beti__ betmoms1 hayırlısı ve kolaylıkla vaktiyle doğursak sürekli bir değişim oluyor vücudumda korkuyorumda normal mi değil mi diye siz yine de tedbiri bırakmayın çok yormayın kendinizi
betmoms1 yigithanleyla benim de ilk gebelik günlük ev işlerinde çok sıkıntım olmadı. Şu birkaç gündür ne zaman yürüyüş yapsam kasıklarım ağrımaya başladı 🥲 Dönemsel mi sürekli mi olacak bilmiyorum korkuyor insan. O yüzden elimden geldiğince zorlamıyorum kendimi. Siz de kendinize dikkat edin 💕
hollyymollyy Ben de 27.haftamdayım hareket olarak çok kısıtlanmış hissetmiyorum ama şu bi kaç gündür nefes alışverişm değişti😿 bayram tatili dönüşü işyerinde hareketle alakalı değişimi de farkederim sanırıım, masabaşı çalışıyorum sürekli oturmak sıkıntı olabilirr
betmoms1 hollyymollyy ben de evden çalışıyorum sürekli oturuyordum işte fırsat bulmuşken yürüyeyim dedim ağrılar başladı 🥲 Allah yardımcımız olsun
yigithanleyla betmoms1 yapmayın aman ev isi beklesin bebelerden önemli degil oturmak bile yasak suan bana yatıyorum surekli duygusal açıdan da cok zorlanıyorum ağlayasım geliyor surekli yattığım halde böyleyse ileride nasil olacak bilmiyorum insallah donemseldir rabbim hepimizin hamileligini kolaylaştırsın zorlastirmasin insallah sag salim vaktinde saglikla kavuşup buyutebilelim 🤲
anne189 Bende 28 haftalığım bugün 2 kere oldu kasık ağrısı korktum hareketleri de sanki 24-25 haftaya göre daha az gibi sizde de öyle mi
betmoms1 neznaz787gmailcom havalar da bir soğuk sıcak derken hassas olduğumuz dönemlerde ekstra dikkat etmek lazım 🙏🏻
sedayusufeymen Bende 29 hafta ikiz gebeyim aynı durumları yaşıyorum ksık ağrısı refl olacakmış gibi hareketlerim çok çok azaldı dışarı çıkıp yürüyüş yapmak bile çok külfetli geliyor biran önce doğum zamanı gelsin istiyorum 🥹🥹
tugba6060 27+0 oldum bugün benim genitalime kıpırdadıkça kramp giriyor ama bu 2 haftadır var. Kaşık ağrısı genelde idrar yolu enfeksiyonu olduğunda oluyor bir de yalancı kasılmalar başlıyor o da olabilir. Ben de oturarak çalışıyorum ve ayak bileklerim dize kadar şişiyor bende rapor alıp evde uzanmayı düşünüyorum umarım sağ Salim kurtuluruz bebişlerimiz sağlıklı olur