melekk132 Çoğuna göre bir hurafe ama eğlencesine sormak istiyorum 😊Hamileliğiniz boyunca hangi yiyecekleri canınız daha çok çekti ya da hangilerinden tiksindiniz ve cinsiyetleriniz nedir😊
zngns melekk132 4 5 ay olana kadar hep eksi seyler daha çok yedim , normalde evde tatlı çikolata varken hep yemek isterim ama ilk 4 5 ay tatlı şeyler yemek istemedim Cinsiyetimiz kız💗
kaanmoomm melekk132 oğlumda ful tatlı yedim . Ekşi hiç sevmem şuan hamileyim tatlıdan nefret ediyorum ekşi şeyler hoşum gidiyor cinsiyeti yarın öğreneceğim nasipse
ikicanli melekk132 hep can eriği , çiğ köfte yedim resmen , etten tatlıdan tiksindim tavuk yumurta kaşardan … bulantıdan mahvoldum uykudan gözümü açamadım kesin kız dedi herkes 😄 ama erkekmişşş . O yüzden alakası yoook
ahmetinoznuru melekk132 oğlumda çikolata çok yedim tatlı şeyler yedim hep bitter çikolatalı ne varsa al gel diodum eşime 😄 kavanoz kavanoz turşu yapmıştım yiyemedim 🤦🏼♀️ şimdi de kızımız olacak ve asla tatlı yemek istemiyorum hele ilk üç ay midem bile bulanıyordu tatlı görünce eşim erik almaktan illallah etti 😂 iki hamileliğimde de tavuktan tiksindim
melekk132 zngns ben de henüz başındayım ama tatlı olmasa da olur diyorum hep acı ekşi yiyorum bakalım ne olacak
Ftmnur11 zngns tamamen aynıyız,şu an 18+4 yeni yeni tatlı şeyler geçiyor boğazımdan nefret etmiştim herşeyden Sürekli ekşi tuzlu şeyler istedim, cinsiyet kız
zngns melekk132 en eksi seyler yemek isteyince hatta kız gibi diyordum nasip hayirlisi olsun sağlıklı olsunda 😍
busragms44 melekk132 ilk tiksindiğim şerbet şerbetli tatlılar oldu canım sürekli vişne suyu isterdi kivi falan yerken bana bal gibi gelirdi ama kocam çok ekşi yiyemiyorum diyodu ama bana hiç ekşi gelmiyodu şuan 27 haftalıgız prensesimiz olacak İnşaAllah
Buhati melekk132 ben kilo kilo erik yiyordum oğlum oldu görümcem hamile o da şuan hep ekşi tuzlu aşeriyor 2 kızı var onlarda böyle aşermemiş hiç 😂
mervekalkann melekk132 ilk 3 ay tatlıdan tiksindim bol bol turşu yedim çağla aşerdim bol istifra ettim cinsiyet erkek.
havva5234 melekk132 bende canım ekşi istedi hep tatlılardan etten yumurtadan aşırı midem bulandı birde bu hamilelikte çok mide bulantısı cok oldu cinsiyet belli degil kız da diyorlar erkekte kafam karışık 🤭😂