babyonn Ailelerden uzakta yaşıyoruz yaz tatillerinde anneanne babaanne evine gidilecek orada nasıl yatırabilirim bebeğim 8-9 aylık olacak park beşik almayacağız.
babyou babyonn yer yatağı en iyisi oluyor bi tarafını duvara veya koltuk yatak vs denk getirin diğer tarafına da eğer tek yatıyorsa yastıklardan bariyer yapın eğer sizle yatıyorsa siz yatarsınız güvenli olur
dilaradoyan babyonn ben gittiğimde park yatakta yatırıyorum yoksa yer yatağı yapıyorum. Doğum sonrası Bebek Takibi uygulamamız HappyKids Forum bölümünden doğum yapmış tecrübeli annelerimize de sorularını iletebilirsiniz. 💜 Android İndirmek İçin BURAYA TIKLAYINIZ İos İndirmek İçin BURAYA YIKLAYINIZ
tatlibiri babyonn yer yatakları var çok kullanışlı bebek için onu ben baya 2 yaşına kadar kullandım her gittiğim yerde
cansugunes0210 Annemin orda küçük beşik var kaynanaya da çok gittiğim söylenemez zaten gidince de ayagımda uyutuyorum
ghostty babyonn ben çanta şeklinde babynestlerden aldım. Evde onu kullanıyorum seyahatlerde veya bir yere kalmaya gittiğimizde yanımda götüreceğim.