cilekokulum00 beautiful_ Maşallah canım bende 43 le hamile kaldım şuan 51 kilodayım 28 nci haftamdayım az almışım diyorum acaba ilerleyen haftalardamı alırım gece yemeğim yok hiç
beautiful_ cilekokulum00 bende de gece yoktu ben 20ye kadar hızlı aldım ondan sonra az aldım ama alırsın büyük ihtimalle hafta ilerledikçe kilo alınıyor bebeğin etkisi de çok oluyor
ezgiozz hazelugur 25. haftadayım 7 kilo aldım. Bakalım daha kaç kilo alırım. Şu an biraz durdurmam gerekiyormuş kilo alımını ama boğazımı tutamıyorum 🥺
cilekokulum00 beautiful_ İnşallah alırım bildim bileli hep zayıftım ilk defa bu kiloyu görüyoruö görüncede mutlu oldum😁😍
beautiful_ cilekokulum00 inanır mısın ikinci gebeliğim bu oğlumda 38 kilo ile hamile kaldım 51 ile doğuma gittim hemen doğum sonrası kilom gitti senelerdir 38dim yeni bir kaç senedir 42 oldum eşim gördükçe beni şaşırıyor böyle asla kilo alan biri değildim
cilekokulum00 beautiful_ Aynıyız ozaman desene 😁bende hep 39,40 lardaydm peki ilk bebeğin kaç kilo doğdu genelde zayıf insanların bebeği kilolu doğuyor diyor herkes doğrumu bilemiyorum
pskshk hazelugur 13.haftadayım ve 2,5 kg aldım ama yorumlara bakınca aşırı çok aldığımı düşünmeye başladım kimse kilo almamış yav😂😂
birden25 btl0707 65 ile hamile kaldım şu an 88 kiloyum bebeğim haftasıyla uyumlu aldığım kiloya göre iri bir bebek değil valla ben kendime aldım kiloyu maalesef
cilekokulum00 beautiful_ Anladım canım kolaylıkla hayırlısyla kucağımıza alalım yavrularımızı🥰🙏bugün kontorle gidecem bakalım kaç kilo olmuş bebişim
hollyymollyy Mucizeicimizde evet çok şükür her şey olması gerektiği gibi, yüksek kilo ile hamile kaldığım için dikkatli beslenmek kalori açığı oluşturdu ve zayıfladım muhtemelen. 😄