Merve-metin Kızlar kolumda böyle birşey çıktı 1 ay önce hastaneye gittim dr mantar olabilir dedi ama ne tahlil nede bişey yapmadı ilaç ve krem verdi kullan geçer dedi ama daha çok yayıldı nedir sizce bu yaa çok kaşınıyor ve görüntüsü rahatsız ediyor beni
lokismommy Merve-metin kyk yurdunda kalırken bende de çıkmıştı arka bacağımda mantar demişlerdi aynen böyleydi kremleri kesinlikle düzenli kullanman gerekiyor yoksa asla geçmiyor yayılıyor
lokismommy Merve-metin yıkamak için de şampuan gibi bi sıvı da verdi mi acaba ben her gün onla yıkayıp daha sonra kremliyordum
Merve-metin lokismommy yok canım sadece krem var ilacı içtim bitti ama krem daha yeni bitti ama geçmedi şampuan vermedi ama bana
BlueLuna Bende de inatçı mantar enfeksiyonu olmustu. Biraktigimda geri cikiyordu surekli. Sonra hindistancevizi yagi surmeye basladim. Ustune de spirulina suruyordum ama o olmasa da olur sanirim. O sekilde gecmisti.
Merve-metin BlueLuna bende deneyim kremi kullandım hiç azalma olmadı gerçi inatçı mantar mıdır yoksa başka bişey mi bilmiyorum
Merve-metin tugce058 ayyy inşallah değildir yaaa 🤲🏻 geçsin diye dua ediyorum sürekli ama geçmiyor da bilmiyorum kafayı yemek üzereyim
Merve-metin rumsal ürtiker böyle olur mu ki acaba sanki o daha çok yayılım göstermez mi bu kolumdaki şey sadece o bölgede var başka yerde yok bilemedim
Merve-metin sibel3329 ürtiker böyle olur mu ki acaba sanki o daha çok yayılım göstermez mi bu kolumdaki şey sadece o bölgede var başka yerde yok bilemedim
rumsal Merve-metin 12 yıldır bende var aynen böyle hatta daha küçük çıkıyor bilemiyorum ki benimkinin aynısı diye söylemek istedim hatta sıcakta daha çok kaşınıyor gece yatarken
sibel3329 rumsal Merve-metin oğlum alerjik bi bebekti. Cildi aşırı kuru. Agzama ve ürtiker oluyor. Aynen bu şekilde oluyor. Doktor daha uzaktan gördüğü anda söylemişti. Ve bi sürü ilaç vermişti. Çok sıcakta çık soğukta mevsim geçişlerinde. Bazen tatilde ki duş aldığı suda bile tetikliyor. Kasıntı oluyor.
Merve-metin rumsal bakalım bi tekrar dr gideyim ne diyecekler çok can sıkıcı bir durum ama yaaa bir sürü ilaçlar kremler kullandım fayda etmedi hiç
Merve-metin sibel3329 kaşıntı var bende de kaşındıkça yayılıp büyüyor anlamadım yaaa çok canım sıkılıyor artık kıştan beri var bir sürü ilaç ve krem kullandım hiç azalmadı aksine büyümeye devam etti