Kızlar biz en son 29+4 iken gittik yani geçen hafta bebeğin kilosu ortalama 1400grdı. Çok kafama takmaya başladım herkes çok zayıf diyor ama zaten bu haftalardan sonra kilo almayacak mı? Sizin bebekleriniz kaç kilo? Ben insülin kullanıyorum ve bırakmayı düşünüyorum bebeğim ilk zamanlar 20 gün önden gidiyordu gelişimi erken doğum riski vardı şeker takibi yapıp insülin kullanmaya başladım ve sonra bebeğin gelişimi çok şükür dengelendi iri bebek doğmasından şüpheleniyorduk 3 doktorum vardı hepsi aynı şeyi söylemişti hem dahiliye , hem devletteki doğumcu, hem özeldeki doğumcu. Neyse işte şimdi insülini bırakmayı düşünüyorum doktoruma söyleyeceğim zaten şuan şekerim gayet düşük her gün ölçüyorum. Bebek haftası ile uyumlu sadece kafası 1 hafta önden gidiyordu , en son kontrolde bir kaç gün çıktı. Karın çevresi 1 hafta geriden geliyordu. Sizce ne yapacağım sizinkilerin gelişimleri nasıl? Merak ediyorum ilk gebeliğim. Lütfen bana takma etme her bebek kendine özel vs vs karşılaşma yapma demeyin. Ben merak ediyorum yolun başındayken ona göre bir çözümünü bulmak istiyorum