sarilale123 deletedmom43191 ben seni hep aktif görüyordum buralarda ilk ne sorduysamda sen mutlaka cevap vermiştin, unutmarım seni o yüzden
deletedmom43191 sarilale123 kendinden bahset bakalım yasin kaç nerde oturuyorsun kaçıncı gebeliğin vs.
deletedmom43191 sarilale123 ben seni aslında yeni yeni görüyorum biliyomusun acaba onceden Farklı adın mı vardı
sarilale123 deletedmom43191 evet ilk girdiğimde adım farklıydı .sonra değiştirdim. Seninle çok konuşmuştuk bebeğimin cinsiyetini bile sen ttahmin etmiştin doğru çıkmıştı . 3 çocuğun var senin ablanla küsmüştün falan binara yanlış hatırlamıyorsam
sarilale123 deletedmom43191 yaşlıyım aşko😂🙈 36 yaşındayım ikinci gebeliğim canım. İstanbul’da oturuyorum. Önce kendi hayatımı yaşayayım, üniversite falan derken geç evlendim 30 yaşında.
Herseydenbiktim sarilale123 Cosrix,Round Lab,Beauty of Joseon,Isntree, skin1004 kore ürünlerinden güvenilir bakabilirsin aşkım
Herseydenbiktim sarilale123 Benimde karma hayatım kullanmadım ama Cosrix yada skin1004 ü denicem mutlaka kullandığımda da haber veririm