1garipanne Arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim özel hastaneye gidiyorum bir kaç doktora gittim tam karar vermedim kimde ilerleyeceğime . İlçeden merkeze gidiyorum , ikili testi özelde mi yaptırdınız yoksa devlette mi.
sevvalinwonderland 1garipanne kuzum bi şey fark etmez ki ikilide. devlette yaptırma imkanın varsa devlette yaptır. ben de devlette yaptırdım. sonuçta kan alınıyo, kan sonucuna göre raporun çıkıyo + ultrason muayenesi işte. özelde bi dünya para istiyorlar bi kan alımına bile. bence gerek yok ama sen bilirsin yine tabii.
cuteregina 1garipanne ikili testin doğruluğu az eğer özelde yaptıracaksanız aynı paraya Fetal dna yaptırın bence 99 doğruluk oranı var cinsiyeti de öğreniyorsunuz bebekte kromozomla alakalı sıkıntı var mı tespit ediyor Maddi konu da sıkıntınız varsa ikiliyi devlette yaptırabilirsiniz
Daisyy000 1garipanne Devlette yaptırdım. Bu arada 3luyu yaptırmanızı önermem. En yanıltıcı çıkan test. Benim 3lude down sendrom çıktı hamileliğim zehir oldu. Çocuğum sağlıklı.. Bi kaç farklı hastaneye gittim.Hatta gittiğim bi devlet hastanesi biz 3luyu yapmıyoruz yanılma payı en yüksek test dedi