sekeroglu Gebelik koleztazi olmayıp vücudu kaşınan var mı benimki uyutmayacak derecede kaşınıyor sizde de var mı ?
097 sekeroglu aylardır var geçmiyor sadece doktor tek seferlik bir toz verdi o iki gün dindirdi sonra yine başladı bu aralar biraz dindi ama
orhismommmmmm sekeroglu deli dehşet kaşınıyorum özellikle geceleri 37 haftalığım 2 haftadır başladı ya sen. Kaç haftalıksın. Uyutmuyor gece ⅔ kalkıyorum sürekli üstüme havluyu ıstatıp atıyorm öyle uyuyorum başka çözüm yok
Katya1 sekeroglu ben kolestaz geçirmiştim ilk gebeliğimde. Sirkeli suyu pamukla sürüyordum vücuduma o rahatlatıyordu beni deneyin 🌸 çok geçmiş olsun 💐
sekeroglu orhismommmmmm benim 1 aydır var ve suan 35 haftayım bir haftadır bu yüzden hastanede yatıyorum ama ilaçlar asla etki etmiyor
097 sekeroglu uzun zaman oldu bilmiyorum ama doktora bu şikâyetleri dersen verir zaten diğer şekilde kullanmak uygun olmayabilir
3oglanannnesi sekeroglu bende aynı durumdayım dr don haftalarda olabiliyor vücut tepki veriyor hamileliğe dedi losyon sürüyorum sürekli