Eymenata Denizomer bende hem 28 hem 32.hafta oldu doktorum uromisin verdi suda eriyen bi ilac bol su ictim gecti zaten doktorum her hafta idrar tahlili istiyor onlem amacli
nazli_ml_k Denizomer Tedavi edilmezse erken doğuma neden oluyormuş benimde enfeksiyon var dün bir ilaç yazdı doktor tek kullanımlık toz o kadar rahatladım ki yanma kaşıntı hepsi anında bitti tekrarlarsa yine yazacaklar geçmiş olsun size de
Denizomer nazli_ml_k bende kawıntı yok ama yanma cox fazla bı gelıb bı gıdıyo bernı dıe banada toz wekıllı ılac yazdı bır aylık sıze hangı ıkacı yazdı? Bebeyın ınkıwafınsa bı sorun yaratırmı bu ınfeksıon
nazli_ml_k Denizomer üromisin diye bir ilaç tabi enfeksiyon derecemiz farklı olabilir tez şifa bulursunuz inşallah
Kadertugrul Herkese iyi gunler benimde bı sorum olucak bu konu hakkında ben de enfeksiyon gecırmıstım ama persembe gunu doktora gittim kadın dogum ve urolojıye tahlil ve ultrason cekıldı temiz cıktı sonuclar ama ben hala her gun sancılanıyorum gecmıyor basına boyle bısey gelen oldumu nasıl kurtuldu bırde benım her ay 10 gun gecıyor Du gunum gecen ay gunumde oldum ilk defa bu ay yıne Uc gun gectı ama beyaz akıntı oluyor fazla su gibi gıdıyor neden olur ac tecrübeli anneler ve anne adayları yardımcı olurmusunuz bana