Leyla93- busrax_ canım dualarımdasın inşallah guzel haberını duyucaz Allah emeklerımizi bosa cıkarmasın ınsallahhhhh 🥹🙏🤍
busrax_ Leyla93- amin canım inşallah. senin bebişin de sağlıkla hayırla gelsin inşallahh. doktora gittin mi kese göründü mü kaç haftalık
Leyla93- vascenceloss canım benım lekelenmem oldu o yüzden doktor dun cagırdı dun gıttım sen naptın gıttın mi
Leyla93- vascenceloss coraspini keselim bır kaç gun dedı canım 2 hafta sonrada kalp atısı ıcın cagırdı 🥹 sen ne zaman gıdıceksın kalp atısı ıcın 🥰
Leyla93- vascenceloss inşallah canım ya cok korktum valla tamda işe döndüğüm gün oldu hemen eve geldım dınlenıyorum bı kac gundur 🥹 yıne aynı zaman gıdıcez 😂
vascenceloss Leyla93- dinlen dinlen canım birkaç hafta sonra geçmiş olur riskimiz zaten biz her şeye birlikte gidicez galiba 🤭😊 bu arada doktor keseyi ararken bulamıyor yok sandım nasılllll korktum
Leyla93- vascenceloss ayy ınsallah ya guzel bır hamılelık gecırelım ☺️ Ya benımde lekelenmem var dıye korktum bır etkısı yokta ıste ınsan huzursuz oluyor alttan degılde göbekten muayene etmeyı bı denesek olur mu dedım şükür üstten göründü korkmustum valla 🥹
vascenceloss Leyla93- aaa göründü müüü bende alttan yaptı üstten görünmeyebilir dedi peki kese kaç cm şu an sende
Leyla93- vascenceloss normalde alttan yapıyolar zaten canım lekelenmem olup korkunca doktorum senı yormayalım dedi ugrastı bıraz bırde sansıma ultrason cıhazı ıyıydı sanırım yoksa görünmüyormuş zaten 4 mm miş canım senınkı kac mılımdı
nafiye66 vascenceloss allahım bu güzel haberi bana da buradaki tüm isteyen arkadaşlara da vermeyi nasip et 🤲❤️
BMBusraKurt @vascenceloss Hayrli olsun canım sağlıcakla kucağına al bende orda tedavideyim şuanda transfer günüm belirlenecek dua et bana 🌹🤲🏻🤲🏻❤️