zeyzeynur vascenceloss güzel güzelll benim 10.gün 51di düşün yani bundan sonra artışa bakacaksın artış sağlıklı artarsa için rahat olsun bacım
Pandoraagartha Hayırlı olsun kan verince çok rahatladımm haber bekliyordum sizden sayfa yenileyip durdum gözlerim doldu postu görünce. Allah çok güzel bir hamilelik nasip etsin sonunda da sağ Salim bebişe kavuştursun inşallah 🥰☺️☺️
tatlibiri vascenceloss çok sevindim valla çok istiyordun. Hakkında hayrlısı bende senin gibi yeni hamileyim birlikte doğurcaz inşallah ❤️
tatlibiri vascenceloss amin inşallah ecmain 😘😘😘 yarın doktora gitcem en son 1100 e çıkmıştı cuma günü yarın kese için çağırdı tüp bebek doktorum ❤️
tatlibiri vascenceloss ay bilmiyorum inşallah görünür rabbim hayrlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin bebekler ona emanet
beautiful_ vascenceloss hayırlı olsun sağlık ve sıhhat ile gelsin inşaAllah 🌸 @sevimlipandahii aynı postu senden de bekliyorummm birtanem ❤️😘
vascenceloss tatlibiri olacak olacak her şey çok güzel olacak benim bu transferden sonra çok umudum var hayata karşı 🥹