baltuntas nurikom herşey yolunda gider umarım sağlıkla kavuşun ben sezeryan sonrası kuru incir ve kuru kayısı hoşafı içmiştim bol bol hem süt kaliteli oluyor hemde size bağırsak hareketi ve kan değeri yüksekliği olarak baya faydası oluyor ben çok memnun kalmıştım aklınızda olsun sizinde ❣️
basaksahinxx nurikom ben cuma 19.07 de sezeryan oldum pazar akşamı eve geldiğim de ayaklanmıştım. Acı eşiğim yükseltir. Mecbur kalkıyorsunuz çocuk için. Yattıkça oram buram iyice ağrıyordu. Psikolojik ağrıya izin vermedim. Sütüm de hemen gelmişti. Erken gelmişti çocuğun suyu. Bence sezeryan olacaksa da cocupun gelmek istediği zamanda olmalı. Anne sütü de buna bağlı geliyor zaten. Süt konusunu kafama hiç takmadığım dam rahat geldi bence
baltuntas baltuntas valla 2 sezeryan oldum ikisi de güzeldi ikinci de daha hızlı hareketlerim vardı ama ikisi de iyiydi 2 hafta içinde en geç 1 aya eski halinize geliyorsunuz diyelim
Blossommm Granül kahve,bol su,bol yürüyüş,hoşaf.En çok önerilenler bunlar.Ben de henüz doğurmadım ama notlarım bunlar.
nurikom basaksahinxx Ben yarın 39 haftalık oluyorum.Bebek biraz iri ve dönmedi.Ciddi anlamda ödem problemi yaşıyorum yürüyemiyorum 1 haftadır almaya karar verdi doktorum.Üniversite hastanesine gidiyorum.48 saat yatıracaklarmış siz ne kkaldınız
ruyakb Yazılan seyleri yazmiyim hepsi doğru aklma gelen yüksek bel iç çamaşırı diyebilirim yani ilk hamilelğimde akıl edip almadım ama orayı istemsizce sarıp sarmalayan bir şey psikolojik açıdan iyi geliyor