Elisa0110 tugce4545 biogaia dediler ama hala soruyorum bulamadım hiç Bi yerde şuan nurse harveys kullanıyorum
Alara6161 tugce4545 nurse harweys colex şurup Bitkisel şurup hani etkili bütün gaz damlalarını kullandım bitek bu etkili oldu bizde
ayso5 tugce4545 ilk kızımda en pahalasi ise yaramamisti metsil reçeteli olan yaramisti. Ama doktorum rezene anason içeriyordu birkaç çay kaşığı onlar da iyi geliyordu
tugce4545 Elisa0110 bioga yi ilk oğlumda kullandım çok çabuk bitiyor ve hiç bir halta yaramadı bunda yarar mı bilmiyorum
tugce4545 Deleted33000 bende metsil kullanıyorum ama bir halta yaramıyor ama ben gün içinde hiç vermiyorum kendisi atıyor gazıni olsun kaka olsun kendi yapıyor sadece geceleri çok zorlanıyor bu dediğinizi doktora sorayım bari
tugce4545 ayso5 banada tam tersi doktorhic bişey verme dedi bende metsil kullanıyorum şuan ama işe yaramıyor ya
Deleted33000 tugce4545 sor tabiki de bize de doktor yazdı zaten kuzum benim oğlan da sabaha karşı gazdan rahatsız olurdu hep o emip uyuduğu içindir demişti doktorum
semahayall tugce4545 ya üzülerek yazıcam ama hiçbiri bir boka yaramıyor. İlk çocukta kullandık ama yok yok yani . Şimdi ikinciye hamileyim kullanmayacağım bu sefer
tugce4545 semahayall evet bende ilk oğlumda hepsini kullandım en son biri ise yaramıştı ondan devam ettik