seniseviyorumallahim sfdasci ben sadece doğum anında pilates topu kullanmıştım 2 saat mi 1 saat mi nedir inanılmaz faydası olmuştu
sfdasci ebisss yeni gelin olarak o kadar büyük leğen almadım sığacağım kadar banyoda karnıma ve alt kısmıma su tutuyorum o yüzden uzun süre öyle kalıyorum 😂😂
seniseviyorumallahim sfdasci benim evde yoktu o zaman şuanda da yok çömelerek yer sildim sabah onun yerine 🤣
sfdasci seniseviyorumallahim ben de bugün hiç durmadım habire eğil kalk temizliğe yallah dedim şimdi de ayaklarımın altı diken gibi batıyor sıcak da bir duş alırım bakalım 😂😂
seniseviyorumallahim sfdasci sıcak çok faydalı canım benim doğumum başlayacağı zaman inanılmaz şekilde enerci geliyor bana sürekli iş yapıyorum
sfdasci seniseviyorumallahim uzun süredir ben de ilk kez çok ayakta durdum bugün hafif oynamalar bir tık fazla kramplar girdi de bakalım inşallah faydasını görürüm
sfdasci dlnsmsek bugün hurmayı da ananası da yedim ekstra temizlik de yaptım bakalım şimdi de sıcak bir duş alacağım 😂
Bebek1 sfdasci ahududu ve adaçayı içiyorum hurma ananas çörek otu yağı yiyorum defne tohumu 3 tane balla yemeye başladım 38+4 üm ben de ördek yürüyüşü yer siliyorum egilerek primnoz yağı fitil olarak koyuyorum ve kprunmasız ilişki
sfdasci Bebek1 peki biraz detaya inmek gerekirse korunmasız ilişkide ilişki bittikten sonra hemen v.jinayı yıkamamak ve beklemek mi lazım yoksa yıkasak da oluyor mu
ftsu Ben yürüyüş yapıyordum 40+4 de doğum yaptım.. doğumumdan 1 gün önce 45 dk yürüdüm ve o gece bebeğim kanala inmişti sabah saat 8 de nişanım gelmişti 🥰
Nesrin0505 Benim de en geç 38 haftaya kadar doğum yapmam lazım yoksa bebeğin kilosu normal doğum kilosunu geçecek
Zehrailly Nesrin0505 Ay ben de bugün 39+1 oldum geçen hafta 3500 demişti doktor şu an ayağa bile zor kalkıyorum her tuşa basıyorum nişanım geleli 1 hafta oldu hala ara ara geliyor ama gelen giden yok valla mahvoldum bekliyorum bakalım inşallah sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza 🤷♀️😀