nisa4634 37+ 3 haftalığım öğleden beri mide yanması ve baş ağrısı yaşıyorum bir iki saattir baş ağrım aşırı şiddetlendi öğlen tansiyonum biraz yüksekti 13 büyüğü küçüğünü hatırlamıyorum şimdi çok şissetleninde ölçtüm 13/9 çıktı sınırda tam bir ay öncesinde bende protein kaçağı çıktı 49 olarak bu aralar tansiyon ile sıkıntım yoktu ama bugün yüksek çıktı hep ne yapmalıyım hemen hastaneye gitmek istemiyorum hafta sonu da olsa adam akıllı bakmıyorlar hemen gönderiyorlar iki gün önce aşırı sancım vardı iki dk Nst bağlayıp gönderdiler
yurdagulce nisa4634 bence hemen acile gitmelisin, tansiyonun buyukte küçükte yüksek, muhtemelen baş ağrısı tansiyondandir, Allah korusun aksi bir durum olursa doğuma alırlar,haftan iyi korkma bir şey olmaz inşallah ama mutlaka doktora git.
ozdemir123 nisa4634 aynı belirtiler kız kardeşimde de vardı gebelik zahirlenmesi yaşamıştı onda kusma falan da olmuştu yani ihmal etmeyin bu durumu
semahayall nisa4634 37+0 ım benimde 13/9 çıktı , kadın doğum acilde çalışan tanıdığım var sordum , takip et dedi , yüksek görmedi , düşmez de yükselirse gel dedi. Bence panik yapmayın şu an , takip edin düşmezse gidin
Pandoraagartha Lütfen bekleme hemen hastaneye git. Tansiyon yüksekliğinde beklememek gerekiyor gebelik zehirlenmesi olabilir. Korkutmak istemiyorum ama beklememelisin. Lütfen haberdar et. Umarım sağ Salim bebeğine kavuşursun vakitte gelmiş. Hakkında hayırlısı olsun.
nisa4634 yurdagulce biraz daha başımın ağrısı hafifledi tansiyonum da düştü ama giderim büyük ihtimalle ama burda ki aciller hiç bir şey yapmıyor iki gün önce gittim aşırı sancıdan dolayı hiç bir şey yapmadılar iki dk Nst bağladılar gönderdiler
nisa4634 ozdemir123 ben kusamıyorum kussam rahatlarım gibi büyük ihtimalle gidip görümcem çünkü geçmiyor
nisa4634 decembermum şimdi daha iyim midem yandığı için birde de kusamadığım için kötü oldum dinlendim tansiyonum 11lere düştü ondan başıma vurdu ağrı şiödi daha iyim
nisa4634 semahayall evet bende hemen gitmedim çünkü benim de doktorum öncesinde takip etmem gerektiğini söyledi ölçtükten sonra yüksek çıkınca bir kaç kere daha baltım sonralarsm 20 30 dk ara ile 12 sonra 11 kere düştü
gulsaahceylan nisa4634 hemen gidin geciktirmeyin benimde gebelik tansiyonum vardı 38 olmamı bile beklemeden doğumum gerçekleşti size ve bebeğinşze bişey olmadan önlem alın
atesismom hastaneye gitmek istemiyorum ne demek ya gerçekten evde kendşniz ne yapabilirsiniz önemli bir durum olabilir kendinize gelin bence