Pelinn_6506 Kızlar ciğer canım çekti yedim yemeye doyamıyordum 10 tane küp şeklinde yemişimdir ama ciğer yiyip çocukta doğum lekesi olan var mı yedim de bişey olur mu yaşayan oldu mu
sarilale123 Pelinn_6506 ciğer yiyince leke olacak diye bir şey yok ciğer yerken elinizle ya da doğrarken bir yere sürerseniz oluyor diyorlar
blnmyld Pelinn_6506 Genelde ilk trimester da önermiyorlar sonraki zamanlarda az yiyebilirsiniz diyorlar yüksek a vitamini içeriyor mümkünse çok yemeyin
Pelinn_6506 sarilale123 hatırlamıyorum bi yere sürdüm mü gül koklamakta leke bırakıyor muş geçen kokladım sonra vücudun kaşınmaya başladı kaşıdım sırtımı 😂inşallah gerçek değillerdir
sarilale123 Pelinn_6506 Ben bir tane ciğerin tadına baktım çok güzel kokuyor diye ilk hamileliğimde. ki normalde asla ağzıma sürmem. Sonra dedim ki dur bacağıma bir elleyeyim bakayım gerçek mi yalan mı gerçekten parmağımı sürdüğüm yerde çok az hafif bir kahverengilik var
aframoms13 Pelinn_6506 o zaman fazlaya kaçmamak kaydıyla yiyebilirsiniz. Ciğerin içinde yüksek miktarda A vitamini oldugu için bebekte anonaliye sebep olabiliyor ondan istemiyorlarmış
zeyzeynur Pelinn_6506 a vitamini içerdiğinden ilk aylarda pek önerilmiyo sonraki aylarda da ayda bir olacak şekildeymiş ben yemiyorum zaten eve de girmez ben evde olmadığım zaman pişer kokusundan nefrwt ederim kız ben a vitamini var diye retinolü bıraktım yiyebilseydim ciğeri yememeye çalışırdım
Pelinn_6506 zeyzeynur bende hiç yemem annem çok lezzetli yapıyor sadece onun yaptığını yerim kokusu pişerken kötü
bilmemben Pelinn_6506 ciğer lekeler ziyade gebelikte sağlık açısından önerilmiyor 21 haftaligm hiç yemedim
irmkkck Ben tükettim çok sıklıkla büyük porsiyonlar olmasa da şu an 28. Haftamdayım çok şükür bir problem yok