sedatm Doktorum letu verdi adetin 2-3-4-5-6 günlerinde kullandım günde 1 tane içtim. Şu an döngünün 12. Günündeyim ama hala yumurtlama görmedim normalde 13. Gün gibi olurdu ama ovülasyon testi çok silik. Haptan dolayı olabilir mi ?
ozgeysr sedatm ovulasyonlara da guvenmiyorum ben artik para tuzagi gibi geliyor. letu ile 21 mm yumurtam varken ovu testim pik degildi doktor takipliydim neyse ki tuttu
sevimlipandahii sedatm bazen yumurta gelismeyebiliyorda geç büyüyor ilacı kullanmana rağmen bende öyle olmustu
anonimhesappp Letu kullandığım zaman bazı aylar 19. Gün pik görüyordum bazı aylar 11.-12. Günler erkenden oluyordu ilaçtan dolayı değişiyor bence
sedatm ozgeysr ben hep pik görüyorum her ay yapıyorum ama bunu ilk defa duydum, yani test yakalayamamış da olabiliyor mu ?
ozgeysr sedatm innovita ve bir gebenin gunlugunu beraber takip ediyodum pik gordugumde oluyodu ama gebe kaldigim ay dedigim gibi 21 mm yumurta ile ikisinde de pik degildi
sedatm ozgeysr o zaman ben yine de deneyeyim. Ben de laboquick ile takip ediyorum da yine de riske atmayayım
ozgeysr sedatm evet olumlu sonuc alanda cok fazla kisi var pik gordugum aylarda yumurtamin boyutunu bilmiyorum kac mm yumurtada pik gosterdiklerini hassasiyetlerini falan bilmiyorum yinede takipte kal doktorun ne zaman gel dedi
sedatm sevimlipandahii ne biliyim normalde ovülasyon görmediğim bir ay hiç olmadı kürtaj sonrası bile adet olmadan ovülasyon yine gördüm. İlk defa kullanıyorum hapı bu ay da daha pik göremeyince bi korktum 💁🏻♀️
sedatm ozgeysr doktorum 10 gün sonra gel demişti o da cuma günüydü ve bayramdı 🙄 pazartesi erken saatte gitmeye çalışacağım alırlarsa
sedatm Nzisty yaa ne güzel inşallah öyle sonuçlanır benim de. Aslında hamile kaldığım ay da ovülasyonum 16. Günde gelmişti normalden geç olmuştu. Umarım yine öyle olur
Nzisty sedatm gerçekten geç oluyor benim o ay 4 gün geç oldu adet gördüm sonraki ay tam yumurtlama oldu o ay hamile kaldım
Nzisty sevimlipandahii ya pcos zaten yumurta gelişmemesi çatlamaması değil mi Allah aşkına ya aylarca kullanmış biri olarak söylüyorum