yldzz01 raley61 cam sakura hastanesinde perinatoloji bolumunde calisiyor canim yazarsan yardımcinolur doktor bey randevu bulamadigini soylersin
Budiss_Moms elifksbr şişlide prof İsmail Özdemir e gittim memnun da kaldım. 8000₺ muayene si. En azından perinatoloji profesörü yani radyolog değil
falbay sarikedi12 merhabalar, cerrahpaşaya direkt sitesinden randevu alınıp gidilebiliyor mu acaba ekstra bir şey yapmak gerekiyor mu aramak vesaire? Bir de muayene ücretli mi oluyor acaba🌸 yazınızı görünce girip baktım hakikaten perinatoloji görünüyor şaşırdım devlette gitmek zor normalde. Önceden kadın doğuma görünmemi ister mi acaba hekim
sarikedi12 falbay evet direkt Cerrahpaşa nın kendi sitesinden randevu alacaksınız mhrs den ora ıcın randevu çıkmaz orası üniversite hastanesi çünkü ben öğretim üyesinden randevu aldım gittim direkt detaylı için geldıgımı soyledım 3400 gibi bir rakam odedım Ocak ayında ama öğretim üyesi değil de normalden alırsanız sigortanız varsa ücret ödemezsiniz sadece orada hoca ve asistanları oluyor tek fark bu
allyslife elifksbr Medipol 10 bin istedi, özel klinikte güvendiğim bir doktor bebek detaylı + anne tiroid ve tüm batın 10bin dedi, cuma günü ona gideceğim
miraymehmet Esenler medipol 8,5 bin, Bahçelievler medipol 8 bin dedi prof Dr Ali Ekiz var oraya sordum orası da 9 bin dedi oraya gideceğiz bizde
Budiss_Moms miraymehmet Bahçelievler Medipol 10 bin olmuş bile. Ali ekize bende düşündüm ama bi kaç kötü yoruma denk geldim o yüzden vazgeçtim. 8 bine şişlide prof İsmail Özdemir e gittim memnun da kaldım. Sizde araştırın isterseniz
miraymehmet Budiss_Moms nerede gördünüz ben kötü bir yorumuna hiç denk gelmedim giden arkadaşlarım da var çok memnun kalmışlar doktorum önerdi orayı araştırınca en mantıklı yer orası gibi geldi bizim için
sevvalinwonderland elifksbr canım dün bakırköy’de mahmut güngör’ün kliniğine gittim. profilimde detaylıca anlattım. bakabilirsin. ben çok memnun kaldım
sevvalinwonderland elden 6000, karttan 6800’dü bu arada. 1 saat baktı. fiyat/performans olarak sorduklarım içinde en iyisi o olduğu için onu tercih ettim ben. pişman olmadım.
Budiss_Moms miraymehmet doktorum sitesiydi galiba. İki farklı aile çocuklarında anomali sorun olduğunu ve doktorun belirtmediğini falan yazmış baya helal etmiyoruz keşke ozmn bize söyleseymiş fln yazmışlardı. Tabi sizin fikriniz ben sadece okuduğum için söylüyorum ben de iki gün kala kararımı değiştirip İsmail Bey’e gitmiştim
eliffaydin elifksbr yapan kişinin perinatolıg uzmanı olması daha iyiymiş. Çoğu yerde normal kadın doğumcular veya radyologlar bakıyormuş. Ünvanını sorun anlaştığınız yere. Çamlıca erdem de ebru hanım var perinatolıg uzmanı imiş dün aradımmsordum 7.500 dediler
Budiss_Moms eliffaydin kesinlikle öyle benim kadın doğumcu normalde bizler de her kontrolde çok detaylı bakıyoruz ama detaylıda perinatolog görsün isteriz dedi