elifksbr 19 haftalık hamileyim ve ellerim ayaklarım bir anda şişmeye başladı geçen haftaya kadar hiçbirşey yoktu bu normal mi sizin kaçıncı haftada ilk şişmişti ?
damla6565 elifksbr 27 haftalıgim dünden beri sağ ayağım bileğim filan çok şiş bebeğin hareketlerini hissettiğim için acile gitmedim pazartesi günü muhakkak gideceğim
zey55 elifksbr 35+4 haftalığım sadece ayaklarım aşağı sarkıl durursa biraz şişiyor onun haricinde ödem şişme henüz yaşamadım
buketdeniz19 elifksbr benim de ara ara şişiyor ama çok değil canım ayakta çalıştığım için oluyor diye düşünüyorum doktoruma gidince soracağım bende 28 haftalık
begonvil38 Normal değil, preeklampsiyi araştırın tansiyon kontrolü yapın tuzu azaltın, idrar testi verin geçmiş olsun
Pikachununannesi elifksbr aynı haftadayız tatil dönüşü 4 saatlik bir yolculuk sonrası akşamında benim de şişti. Hemen tansiyonumu ölçtüm normaldi. Ama sanırım yolculuk neden oldu. Sonrasında dikkat ettim geçti bayağı sağ tarafta uyuşukluk oluyor ara ara ama Çarşamba kontrolum var o yüzden acile vs gitmedim.
elifksbr Aslında tansiyonum hep normal çıkıyor ama anlamadım bir anda ellerim şişti yüzüklerim kesti parmağımı ve ayakkabıma ayaklarım girmedi birkaç gün içinde oldu
cinderella elifksbr 33 haftadayım başladı bu haftadan itibaren biraz fazla yorulunca ayak bileklerim fln hep şişiyor
dilekmom6 elifksbr benim ellerim 17.haftada başladı sismeye. Sabahları şiş oluyor gün içinde geçiyor. Ayaklarm ise 21.haftada başladı ayakta kalınca çok oturunca şişiyor. Napcam bilemedim. Su da çok içiyorum tansiyon da normal tuz da yemem. Kilolu hamilelerde oluyormuş genelde. Maalesef 95 kiloyu gördüm ağır geliyor sanırım yük bacaklarıma çünkü dizlerim eğilip kalkarken de acıyor
dilekmom6 elifksbr tabi ki sende etken su olabilir. Ben 6 litreyi buluyorum günlük ona rağmen şişiyor. 2 litre olsun tüket günlük. Su çok önemli
parla94 Bende 17+1 im. 2 gün sadece sol ayak bileğim şişti. Gün içinde hep ayağımı uzatarak dinleniyordum. Bayramda misafir olunca hiç uzatmadım. Bazen sağ ayağımı alta alarak oturdum ama solda siyatik ağrım tetiklenmesin diye yapmadım. Ondan oldu heralde. Ayakkabı giyince fark ettim. Bakalım devam edecek mi
htan elifksbr yorulduysan tuzlu yediysen suyu az içtiysem o yüzden de şiş. Bol su iç tuzu kes yani hemşire bana şöyle demişti normal yemeklerdeki tuzlu değil ekstradan attığın tuzu kes. Bir de dinlenirken hep ayaklarını uzatarak biraz yüksek tutarak dinlenirsen geçiyor. Hemen herkes burada yok gebelik zehirlenmesi vesaire yazmış onun için 3 tane belirti var zaten panik olmadan önce bunlara dikkat edersen geçer zaten.
deniss_ elifksbr benn17 den beri şişiyorum ellerim ayaklarım davul givi tansiyonum normal odem olur nirmal dediler sıcaklar gelince basladi benimki