suragungor bizimkinin de tonlarca farklı huyu var, ilk baştakiyle asla aynı değil tamamen değişti. Kucağımda memede uyurdu ama şimdi çok aktif hep etrafı izliyor ve uyumuyor, eskiden bir iki kere kucakta sallar beşipe koyardım 2 saat uyurdu en az. Şimdi kucağımda kesinlikle durmuyor. Olursa dik pozisyonda gaz çıkartma pozisyonu var ya öyle duruyor. Beşikten nefret ediyor, düz uyumak istemiyor. Duştan nefret ederdi galiba havaların da ısınmasıyla hafif hafif olumlu dönüş oluyor gibi en azından artık daha az ağlıyor. Kıyafet giydiririken çok ağlıyor istemiyor. Gazı olsa da olmasa da bacaklarıyla çok oynuyor kendini uyandırıyor o kadar oynuyor ki çoraplarını çıkartıyor artık. Beyaz gürültüye alıştı sürekli açık allahtan o sakinleştiriyor gibi. Uyuduktan sonra kapatıyorum hemen fark edip uyanıyor. Gece gündüz bu ses açık ve beynim ağrıyor artık bu sesten 🥹
Gaz damlası verdi doktor 2 aydır kullanıyorum ama bazen etkisi oluyor bazen olmuyor ya da yediğim bir şey süte geçiyor o gün aşırı huzursuz olıyor ama ben çözemiyorum 🥲
Akşamları da eğer yıkarsam kriz geçiriyor bu arada asla sakinleşmiyor. Duşlarını sabaha kaydırdım mecburen.
Gaz damlasını değiştiricem galiba başka bir tane çok faydalı denilen var nurse harvey mi ne artık bakacağız.
Karnına masaj yapıyorum arada ama benim bebekte göbek fıtığı var o yüzden fazlaca da elleyemiyorum maalesef 🥹🥹