BloomingMama Gerçekten isim bulmak ne kadar zormuş farklı sıra dışı bir isim olsun demiyorum ama 10 çocuktan 9unun ismi aynı 🫤 isim karakteride belirler sırf popüler oldu diye herkesle aynı isim koymak istemiyorum kız isim önerileri varsa alabilirim 🐣
baltuntas BloomingMama Hafsa Erva adında 2 kızım var ve 3. Kızım olursa Şifa koyucam inşallah 😍 Hümeyra Sare Meva Leyla Mehlika var aslında çok isim 🙃
BloomingMama Alya05 Reyyan ismide bı kaç sene önce diziden dolayı çok patladı şuan pek yok güzel isim Allah bağışlasın 🥰
BloomingMama gebekelebek Aybüke olmaz eşimin eskisinin adiymis adını bilmeden bnde Aybüke olabilir dedim sonra söyleyince nedenini asla olmaz 😅😅
elifsn23 BloomingMama nasip olursa kızımın adını İpek koyacağım geçen gün Aysima koymuştu birisi o da çok hoşuma gitti
BloomingMama elifsn23 ipek ismini bnde beğeniyorum biz eşimle her hafta isim koyuyoruz geçen hafta aysimaydı adı şimdi Bengü haftaya bakalım ne olcak 😅😅
Saree_ BloomingMama Sare koymayı düşünüyorum bende İnşllah çoğalmaz gerçekten anlamıda kendide güzel isim ♥️
_Ebrukaracan06_ Bende safura koydum bildiğim kadarıyla safura ismi Türkiye’de 70 kişide var sonradan arttımı bilmiyom