dmervez 9 haftalık hamileyim sürekli yatıyorum, midem çok huzursuz. Sanki hep böyle devam edecek gibi geliyor çok depresif hissediyorum böyle düşündükçe de :( yanlız değilimdir umarım
cuteregina dmervez o zamanlar çok kötüydü üstüme bir ağırlık çöküyor her şey çok kötü olacakmış gibi ama geçiyor 12.haftalar çok güzel enerjik bebek için çok hevesli hissediyorum birazcık sabır geçiyor inanın ki
manifest dmervez bende 8 haftalık müde bulantısı hayattan keyif alamama insanlar nasıl iyi enerjik diyorum içimden ama ikinci bebeğim olduğu için gececeğini biliyorum en azndan
gizemiaaa dmervez benim de öyleydi telefonları cevaplayacak takatim yoktu düşünün sürekli uyuyordum normalde giyinmeyi gezmeyi makyaj yapmayı seven biriyim ama hep öyle hissedicem sanmıştım beni depresifleştiren de oydu🥲 2. Trimesterda gerçekten geçiyor şuan eski bene döndüm çok şükür o yüzden yatın dinlenin keyfini çıkarın geçici bir süreç
ilknurbayrak26 dmervez kesinlikle yalnız değilsin Bayramı bile bayram gibi hissedemedim Midem yüzünden ne bişey yemek istiyorum ne bişey yapmak Üzerimde bı farklı ağırlık var gibi hayat çok sıradan sıkıv gibi değişik duygulara giriyorum hiç biseyden keyif alamıyorum buna alışveriş de dahil artık siz dusunun halimi 😄 ama gecicek inşallah ilk zamanlar bu durumu yaşayan arkadaslarımız çokmuş inşallah geçer 🤍
28e Trimester enerjik oluyorsun denmişti ama bende de en başından beri yorgunluk ve halsizlik vardı hiçbir şey yapmak istemiyordum yürüyüş dahil öyle de devam etti bir sorun yok normal 🥲
dmervez 28e ayy inşallah bende 2. Trimester kolay geçse şu an tek avuntum o :) doğurmuş birilerni görünce bi özeniyorum anlatamam oh diyorum rahatladı. Doğuran kedi görünce bile aynıyım :)
dmervez manifest valla bende anlamadım tamam herkesin hamileliği farklı ama diyprum bazıları da hiç mi etkilenmiyor :) neyse buna da şükür ne diyelim :₺
dmervez gizemiaaa ayy siz ben misiniz 😁 o kadar çok severdim ki makyaj kombin vs. Şu an sıfır istek. Ben ben değilim… 10 hafta 3 günlüğüm şu an inşallah sizin gibi rahatlarım bende
dmervez ilknurbayrak26 ay inşallah ya. Vallahi eski hayatımı çok özledimm. Çok şükür hamileyim diye mutluyum yani Allahın gücüne gitmesin böylesöyleyince de korkuyorum. Ama gerçekten zorlanıyorumm. İnşallah güzel olur devamı bizim için
prensannesi__58 dmervez al benden de o kadar 13 haftaya gırdım halen ölü balık gibi geziyorum agzımın tadı hıc yok yemek yedıkten sonra ağzıma kötü raflar gelıyor geçecek dıyorlar inşallah geçer ilk hamileliğim böyle değil di bu zor geçiyor
dmervez prensannesi__58 beni 12. Haftadan sonra rahatlarsın diye rahatlatmaya çalışıyorlar :( allah yardımcımız olsun
prensannesi__58 dmervez ben aynı devam ediyorum valla ama herkez kı farklı olur belkı sen duzelırsın ya 🤣