deletedmom43191 hd_d ben renkli beyaz çarşaf havlu koltuk örtülerini hep pamukluda yıkıyorum renkliler 30 veya 40 ayarlıyorum beyazlar 60 yıkıyorum çarşaf ve koltuk örtüleri 60 yıkıyorum havlularda 60
hd_d Yazmelegi_ evet canm bebek kiyafetleri cantami haziriycam 36 haftalik oldum daha yeni basliyorum bi an once yikayip bitirmek istiyorum
deletedmom43191 hd_d evet bebek mağazaları hep 30 yıka der aksi takdirde yıpranma solma veya akma olabiliyo sen 30 ayarla ideal olur
deletedmom43191 hd_d hiç renk ayırmaya uğraşma hepsini doldur makineye 30 800 pamuklu ayarla bas düğmeye 😆😆
kimchikimdi hd_d Askim ben suan bile 30 40 sıcaklık 600 800 arası devir yapiyorum. İlk kıyafetlerini de böyle yikamistim 💖
hd_d kimchikimdi genel olarak 30 derecede yikanack yazilmis canm devirde 600 onu ayarlayim o seklde yazim bende
demirrleydi_ hd_d aşkım orda soğuk hijyen 30C⁰ var onda yıka battaniyeler eğer yünlü kalın battaniye ise onları da yünlü programda ama 40 derecede yıka 60 değil
temmuzonbir hd_d battaniyeleri yorgan programına yada hassas programına atıyorum dokusuna bağlı beyazlar pamukluda renklileri sentetikte atıyorum kazak polar vs gibi pamuklu şeyleri de pamuklunun 30 derecelik ayarı varsa atabilirsin
myangelson hd_d hızlı yazan da günlük olur canım hızlı ve süper hızlı olanlar. Hızlı programda yikayabilirsin bence ama 60 dereceyi 40 a düşür canım devir de 600 olursa daha iyi olur
zelis_6034 hd_d bebegin kiyafetleri yeni oldugu için kir felan olmadagi için düşük ayarda yıkayabilirsiniz ben genelde sentetik ve yorgan ayarini kullaniyorum durulamayi iyi yaptigi için
hd_d zelis_6034 genel olarak derece 30 devirde 600 yazilmis canm o seklde ayarlayim bakalm bi yikayim
medcag hd_d bende de aynı makina var elde yıkama programında yıkadım ben hep canım bebegimin kıyafetlerini
Deleted33000 hd_d yani yüksek dercede yıkayıp eski gibi görünmesine karşıyım ben onu demek istedim bacim