serra04 Bugün tam 39 haftalık oldum sabah kanlı akıntım geldı sımdıde hafıf pembe leke şeklımde gelıyor 3. Dogumum hafıften sancılarım da var çok heyecanlıyım korku da var dua edın hanımlar
Akrepkadini serra04 rabbim doğumunuzu kolaylaştırsın inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız dualarım sizinle.. güzel haberlerinizi bekliyoruzzzzz
yeliz1923 serra04 3. Doğumlar da erken belirti oluyor galiba benim de 3. Olacak inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🥰
serra04 Akrepkadini çok teşekkür ederım güzel dıleklerınız için ama dıger 2 Dogumum da nısanla başladı sancılarım yok hemen gıtmeyı düşünmüyorum canm sureklı alttan muayene edılmek ıstemıyorum oburlerınde de o sekılde gıtmedım
serra04 Papatya-45 ılkı 12 saatten fazla sürmüştü canm 2. Si 8 dk 1 düştüğünde hastaneye gıtmıstım 1 cm açıklık vardı ama sabah 8 de doğurmuştum çok daha hızlı ılerlemıstı
Merve-metin serra04 sağ sağlim kolay doğumun olsun inşallah canım duşa gir bol bol yürü evin içinde bende nişanım geldikten 2 gün sonra doğumun oldu şuan hastaneye gitsen bile bişey yapmayacaklar sancılarını evde karşıla suyun geldiğinde hiç bekleme git o zaman hastaneye
serra04 Merve-metin çok teşekkür ederım evet kendını hastaneye aymak ıstemıyorum gıtsem salmayadabılırler sancılar duzene gırmeden görmem zatn 😊
serra04 Alin3026 canm hıc sancın yokmu benım hafıf sancılarım var ve hala pembe leke devam edıyor umarım hemen gelır
Alin3026 Ara ara hafif bir şeyler geliyor ama sonra hiç sancım olmamış gibi dün doktor Sünni sancı verip başlatalım dedi ama kabul etmedim imza attım evde bekliyorum şimdi
serra04 Alin3026 hmm baya yaklasmıs squat falan yapın dogumu başlatmaya çalışın yürüyüş yapın ben kendını dışarı attım valla doğum başlasın dıye