annekiz6141 Ayy kızlar lavaboya gittim sağ gogsum baya akmis 🥺 büyük kızcemde de akardi hep göğüslerim görünce duygulandım.. Goguslerimde çok sizlamaya başladı.. Ne kadar mucizevi şey kurban olduğum Rabbim neler yaratıyor ya..
beautiful_ annekiz6141 ah şuan bende öyleyim 26. Haftadan beri geliyor biraz fazla duygusal oldum şuan 30+1 haftalık olduk kızımın geleceğini hissettikçe daha duygusal oluyorum 🥹
miniginannesi__ annekiz6141 çok şanslısın canım sütün olacak peki ben bir soru sorsam ilk gebelik sütüm gelmedi de meme uçlarım beyaz noktadan büyük süt olacağının işareti mi sence daha doğurmadım 35+6
annekiz6141 beautiful_ Çok güzel bişey ya.. Ben doğum sonrası emzirmeye bayılıyorum ya icimde kelebekler ucusurdu büyük kızı da emzirirken ahh ahh zaman ne hızlı gecir…
beautiful_ annekiz6141 ah şimdi oturup ağlayası geliyor insanın kızlarımız evet biz geliyoruz diyor 🥹
annekiz6141 Elisa0110 bidahaki ay işte kuzum sonları ya da ortalarina doğru 🥺 senin nasıl gidiyor bebisli hayat?
annekiz6141 miniginannesi__ sutunun gelmesi için sürekli emzirmek şart yine gelmedi mi kanallarin açılması için hastane tipi cihazlar oluyor onların vakum gücü yüksek oluyor onlarla sagim yapman gerek benim o şekilde geldi biraz can yakıyor ama geçiyor. Büyük kız benim sonra 8 gün yoğun bakımda kaldı ben hep sagdim. 7. Gün de emzirmeye gittim lop diye kapti valla memeyi..
beautiful_ Naznay bu ikinci gebeliğim oğlumda da gelmişti ama bu kadar devam etmemişti bir aydır geliyor bende ama sürekli değil ve bir kaç damla kahverengi renkte geliyor birşey olmaz diyorlar vücut kendini hazırlıyor artık
annekiz6141 Naznay Yok canım neden kötü durum olsunki sonuçta kendisi geliyor sen tepki verip sıkmadığın sürece hiç birşey olmaz.. Benim ilk gebelikte de geldi ikisinden de 🥰
beautiful_ Naznay Allah razı olsun ❤️ Ama arada tedirgin olmuyor değilim doğum sonrası oğlumda hemen sütüm oğluma iyi gelmemişti mama takviyesi yapmak zorunda kalmıştık
Elisa0110 annekiz6141 maşallah az kalmış sağlıkla gelsin inşallah 🥰 bende iyiyim alışma aşaması uykusuzluk öyle gidiyor
annekiz6141 beautiful_ 😂 aynen görürsün kuzum bende gördüm ilk erkek gördüm isim falan koydum sonra kizimi emzirirken falan görmüştüm🥰