dilekk_ars Tek yumurta ikizlerine hamile olanlar var mı? Süreciniz nasıl geçiyor? Neler tavsiye edersiniz?
dilekk_ars selo48 Çok tebrik ediyorum ♥️ , ben de kız hissediyorum ,12. Hafta civarında kalp atış hızları kaçtı hatırlıyor musunuz? Genelde 160 üzeri kız olduğunu söylüyorlar
selo48 Busra5222 sağlıkla kucağınıza alın 🙏☺️ben de tek yumurta ikizi kızlarımı bekliyorum 25. Haftadayız. Toplam bu zamana kadar kaç kg aldınız ?
dilekk_ars Busra5222 tekil gebeliğe göre karnınız daha mı şişti neler yaşadınız çok merak ediyorum ♥️
dilekk_ars selo48 bugün itibariyle tam olarak 12. Haftadayım toplam 1,5 kilo aldım Nasıl geçti süreciniz bu zamana kadar 🫶
selo48 Busra5222 doktor kiloyla ilgili herhangi bir uyarıda bulunmadı mı ? Ben de 10 kg aldım şimdiye kadar iştahım da çok açık ama doktor her kontrolde kızıyor .
Busra5222 selo48 önceden de kiloluysan kızıyor bazı doktorlar benim şansıma hiç kızan rencide eden olmadi zaten kilolu hamile kaldımdı şuan 121 kg ama göstemiyorsun diyorlar . İnşallah bebeklerimizi sağlıkla doğururuz.
busbus222_ Busra5222 ama normal yani hem ikiz gebelik hemde enerji de lazım bence ben şu an 14 haftadayım hiç kilo almadım ama bende ilk hamileliğimde sizin gibi 20 den sonra bi kereden almıştım