Mge127 rabiakeser68 biz de 33. Haftadayız. Hava durumu güzel olmadığından yeni aldığım bi kaç kıyafeti yıkayamadım özellikle hastane çıkışını. Yani eşyalar var ama henüz çantamı hazırlamadım.
zhryvz rabiakeser68 33+2 deyim bende hala hazırlık yapmadım 🫣 hafta içi başlicam inşallah benimde bir sorum olacak sizlere kıyafetleri yıkadıktan sonra kurutma makinasına atmak sorun teşkil eder mi çekme vs bilginizi almak isterim hanımlar 🌸
uzuncab rabiakeser68 bebişin kıyafetleri yıkandı cantası hazır. Sıra benim hazırlığımda bakalımm 😬😬 birde birkaç eksiğim kaldı onlarıda alsam hersey tamam
_efinah08 33+4 olduk hastane çantası çoktannn hazır , bayramdan sonra da hediyelikler kapı süsü ve çikolata kutumuz geldi mi tam olacak 🌸🌸🥰🥰
kesginn _efinah08 bende 34 haftalığım doğum çantasına neler koydunuz acaba banada fikir olsun bende yıkadım ütüledimde daha 4 hafta var eşimde kokar şimdi çantayı hazırlama dedi bi kararsız kaldım
rabiakeser68 Mge127 bende sürekli yağmur yağdığı için yıkamadım ama ne olur ne olmaz diyede korkuyorum hazırlamak lazım
rabiakeser68 zhryvz ben güneş ışığına asmayı tercih ediyorum kurutma belki çekebilir ilk yıkama da kurutmam var ama daha sonra kullanırım
nida341 Kıyafetleri yıkadık ütüledik,hurçlara yerleştirdik.Bavula konması kaldı.Hediyelikleri yaptırmadık daha
rabiakeser68 kesginn ben bebek için hastane çıkışı artı 2 tane daha takım koyacağım ıslak mendil biberon felan benim genelde sütüm hemen gelmediği için mamada koyacağım kendim içinde 2 adet pijama takımı iç çamaşırı Lohusa kilodu aldım hasteneden çıkarken giymek için yedek kıyafet terlik felan yine aklıma gelenleri yazarım
mervekalkann rabiakeser68 34+0 ız sadece kıyafetlerini yıkayıp ütüledim yerleştirdim hastane çantası hazır değil erteliyorum sürekli 😂
gvnrzz rabiakeser68 yarın 33 Haftalıgız ama daha hiçbi şey yapmadım. Bayram sonrası alısveris yapacagız onu bekliyorum iki iş olmasın diye. Temizlik yapılacak, buzluğa bikaç bişey atmak istiyorum vs bakalım olacak insallah 😂