fatmaturhann3333gmailcom 24 haftalık hamileyim bebek hareketleri bazen sık bazen de az hissediyorum sizde de oldu mu acaba?
ebrudefnee fatmaturhann3333gmailcom o haftalarda normal canım düzenli olmuyor 27-28. Haftadan sonra düzene giriyor düzenli hareket etmeye başlıyor
tortillam_ fatmaturhann3333gmailcom Normal. 23+4 üm bugün daha sakin diğer günlere göre. Bende sabah hissetmeyince korktum da tatlı yiyip uzanınca hafifçe hissettim hareketleri
sedabldk Evett suan 28. Haftadayım o haftalarda bende öyleydim bir gün çok hareketli bir gün de hiç hareket etmiyordu korkuyordum ama şuan sürekli düzenli hareket halinde korkmayın bir kaç haftaya düzene girer
ebrudefnee fatmaturhann3333gmailcom evet benim 2. Gebeliğim olmasına rağmen o haftalarda 1 gün hiç hareketini hissetmedim biraz daha hissetmesem hastaneye gidecektim küçük küçük hareketleri vardı onda da emin olamıyordum insan endişeleniyor gerçekten
fatmaturhann3333gmailcom ebrudefnee evet benim de ikinci gebeliğim aynı şekilde doktora sordum normal dedi insan endişeleniyor gene de