merve_unaldi minikanne123_ kız ne değişikler benimki sürüne sürüne evi tavaf ediyordu koltukların altına sıkışıyordu duvarlara tırmanıp kalkıyordu ammaasla emeklemedi sonra kalka kalka bir baktım yürüyor
minikanne123_ merve_unaldi maşallah 😁 yaramazlık peşinde minik gerçekten de her çocuk aynı değil kimisi emekliyo kimisi sürünüyor kimisi de birden ayaklanıyor benim kızımda bi keresinde koltuğun altına girdi ağlıyor ben de onu arıyordum evin içinde😁
merve_unaldi minikanne123_ hahaha 😂😂 Rabbim canlarına sağlık versin inşallah ne yapalım artık analık ta böyle 😍
Buhati Deleted33000 her bebeğin gelişimi aynı olmuyor canım benim koca göt bebeğim 6 aylık olacak anca anca tummytime yaparken göğsünü kaldırmaya başladı 😂
Deleted33000 Buhati ahahaha koca dotunu ye annesi ama bizimkinin dötü küçük öyle kilolu değil normal yani 😂😂😂😂
Buhati Deleted33000 kız bizimki yüz üstü yatırınca fok balığı gibi kıvranıyor 😂 6 numara bez kullanıyoruz bu gidişle 2 yaşında falan yürür herhalde. Maksimum 1 buçuk yaşında yürür seninkii
Deleted33000 Buhati oooo hahahahah gerçekten de koca gotluymuş senin bebe kız evet ama yürümeye başladım görürsün o göt kaliyormu yerinde minnak tavşanın
Buhati Deleted33000 aman ne zaman yürürse o zaman yürüsün bebeğin geçi erkeni olmaz her bebek kendine özel gelişir sen de takma kafana aşkım
Deleted33000 superstar_00 ne kadar çokmuş emeklemeden yürüyen bebekler iyiki açtım bu postu teşekkür ederim 🥰🥰🥰