ikiprensesannesi___ Deleted33000 3. Bebektir 4 aylık oldu diğerleri ne zaman emekledi hatırlamıyorum 🤣😂
Deleted33000 ikiprensesannesi___ kız daha senin ilk ikiside küçük halbuki benimkiler büyük aklıma gelmiyolar valla 😂😂😂
aframoms13 Deleted33000 darısı sanaaa 🫠🫠 benim kız suanlık böyle ama dogdugunda ilk 3 ay hiç uyumadım diyebilirim. Hatta ilk 1 sene uyku düzeni oturmadı gece gözlerini dikip bana bakardı 😄 adam akıllı uyudugumu hatırlamam. O yuzden hakettm bu günleri 🫠
Deleted33000 aframoms13 ahahah karanlıkta gözleri de nasıl ışıl ışıl parlıyor degilmi benim oglanda öyle de😂😂evet sen sonuna kadar baketmişsin bacımsu keyfini çıkar ama herkese de söyleme nazar olmasın
ikiprensesannesi___ Deleted33000 hiçbirşeylerini hatırlamıyorum veca bazen öyle sorular soran oluyor gün içinde bebeklerim ile ilgili e valla hatırlamıyorum diyorum 😂
_kalpatisi Deleted33000 belki emeklemicek direkt yürümeye başlicak 🥲 benim kızım 1 yaş gününü kutladıktan sonra yürümeye başlamıştı
tortillam_ Deleted33000 Benim kız da emeklemezdi yürüdü direkt. Yürümeyi öğrendikten sonra emekledi😆😆
Deleted33000 ikiprensesannesi___ yok yok gitmiyor kız ben bişey almaya çıkıyordum unutup başka bişey alıp geliyordum o dereceyim yaşımı unutuyordum bebeğimde de B12 eksikliği çıktı ona verilen ilacı bende içiyordum ikimizde iyiyiz şimdi en azından yaşımı unutmuyorum artık😂😂😂😂
Kdz Deleted33000 emeklemeden yürüyecek olabilir belki de ama bi doktora gidince sorun içiniz rahatlasın
Deleted33000 Kdz olabilir haftaya ben kendim için hastaneye gideceğim bakalım doktor boş olirsa bı ara belki odaya dalıp sorsbilirim
ikiprensesannesi___ Deleted33000 dinlenme bana batıyor kendi kendime yüküm yetmiyormuş gibi ikidebir kendime iş buluyorum 😑
ikiprensesannesi___ Deleted33000 kız o kadar değil 🤣ama bebeklerimin gelişim süreçleri falan aklımda kalmıyor mesela ama 10 sene önce kim bana ne demiş kocam 5 sene önce beni nasıl me için sinirlendirmiş harfiyen aklımda böyle de tuhaf bişey
ebrudefnee Deleted33000 canım bazı bebekler emeklemeden direk yürüyor yada o aylarda emekleyip çok geçmeden yürümeye başlıyor illahaki emekler yürür
Deleted33000 ikiprensesannesi___ hahah sen canının istediğini unutmuyorsun ozaman bacım 😂😂😂😂ben herşeyi unutuyordum 😂😂😂
ikiprensesannesi___ Deleted33000 yok vallahi bitmiyor bir de. bende şöyle bir şey var. Yemek yapıp birilerine yedirmeyi seviyorum. Böyle kendimi rahat bırakmıyorum.