nyra ozdemirayca zor geçiyor bel ağrım çok kötü yürüyemiyorum. Uykusuzluk mahvetti beni. Bir yandan tansiyonla uğraşıyorum. Salı kontrolümüz var dr um cuma için yani 36+5 olduğumda gün verdi hemen bebeği alalım istiyor tansiyon yüzünden erken doğum olacak 🥺 onun kaygısı içinde geçiyor günlerim bir yandan son kalan işlerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz. Ben bişey yapamıyorum eşim yapıyor bende yanında yönlendiriyorum bu sanki iş yapmaktan daha yorucu yapmak istiyorum yapamıyorum tansiyonum oynayacak diye yaptırmıyor korkutuyor beni sürekli 😩
miniginannesi__ ozdemirayca 36 olduk 🌸 şaka gibi 🫢 hen günlere inanamıyorum🙃 son 28 🥹 karnım daha da büyüdü bazen kemiklerim batıyor aşağılarda
zey55 ozdemirayca çarşamba günü tam 36 hafta olucam sol kalçam ve bacağım bitiik durumda asla yürüyemiyorum topallıyoruum
lionsmom_ Geçen haftalarda hep ağrım vs vardı şuan sanki kuş gibi hafifledim gibi hissediyorum enerjim yerinde tam tersi olması gerekiyor sanki ama bilemedim
ozdemirayca lionsmom_ benim karnım sanki bi tık aşağı düştü ayaklarını karnıma doğru hissediyordum 2 hafta öncesi göğüs altımdaydı🫠
btl0707 Çok halsizim yorgunum her yerim ağrıyor midem ağrıyor hareket edemiyorum bebegim 3 hafta önde gidiyor korkuyorum her an her şey olabilir diye karmaşık duygular içerisindeyim
satiakkus Cumartesi itibariyle 36 oluyoruz uykular harap oldu , gündüz daha rahat uyuyor gibi hissediyorum , yürüyüşler iyice yordu biraz iş yapsam nefes tükeniyor , hayırlısı ile bitirelim şu süreci yavruşları kucağımıza alalım 🤲🏻🧿
ozdemirayca aliramoO valla biz gece gündüz uyuycaz sanırım 😂😂 uyurken falan hiç rahatsız etmiyor ben uyanınca oda uyanıyor sanki vücutlarımız bir🤭🤪
eminemirr nyra bende 36+6’da yani cumartesi günü için gün almıştım bide 06.06.2026 tarih özel olsun deyince doktor hadi öyle olsun dedi :) ciğer geliştirici ile ilgili kafamız karışıktı sizinde benimde eşimin kuzeni kadın doğum uzmanı mutlaka ol dedi yarın randevuda doktorum ne diyecek bakalım duruma göre olmaya karar verdim istememiştim baştan hatırlıyorsanız konuşmuştuk . Ben hiç yatamıyorum hep hareketliyim tansiyon sıcaklar arttıkça artmaya başladı. Sağlıkla kucağınıza alırız inşallah 🙏🏻
nyra eminemirr evet konuşmuştuk bunu da bende eğer dr um isterse reddetmeyeyim ozaman. 06.06 iyiymiş aslında bende mi desem dedim şuan 1 gün 1 gündür kabul ederse dr um 😄 mümkün olduğunca uzatmak istiyorum. Yatmak ne mümkün zaten her yerim ağrıyor. Yatmak oturmak ayakta durmak hepsi işkence. Tansiyonumda yine sorunlu dün ve bugün çıktı önceki 2 gün çok sevinmiştim iyiydik ama hiç kıpırdamadım resmen o günler 🥺 amin inşallah sağlıkla alalım 🙏
eminemirr nyra benim oğlum çok istedi doktorda olur dedi ama sanki beklemeyecek gibi dünden beri hafif yükseliyordu ama bugün 14ten aşağı düşmedi gözümde siyahlıklar uçuşmaya başladı gitsem mi acile çok kararsızım gitsem hemen hadi Sezeryan der diye bir korku sardı
ozdemirayca eminemirr gözde syahlıklar oluşması iyi değil diye biliyorum bende yinede gözükmelisiniz 35. Haftadan sonrası çok zor ya nolcağını kestiremediğin bir dönem🙏🏻
nyra eminemirr ya gözde siyah uçmalar olması tehlikeli mi ? Öğle civarı bende de oldu bi ara siyah benekler uçuştu. Kızımı uyutuyordum kalkıp ölçemedim.Bana gözde şimşek çakması demişti dr. Pek önemsemedim ama yorgunluktan falan sandım bir kaç dk uyumuşum kızımla sonra yoktu. N’aptınız siz gittiniz mi acile ?