Deletedmom_877 https://mutluresim.com/image/X9rFEV Kızlar ultrason da gördüm ama Bebek nerde olduğunu unuttum sizce bebek gözüküyor mu
bsrelif Deletedmom_877 kesede daha çok küçük olduğu için belli olmaz bile ben 5 haftalıkken gittim sadece kese görünüyordu yani 7 haftalıkken gidip kalp atışını dinlemiştik
Deletedmom_877 happyela yolk salk yanındaki mi bitişiğin de mi duruyor o yuvarlak olan yolk salk demi
bsrelif Deletedmom_877 bilmiyorum onu şu an ilk gittiğim doktor devlette gitmiştim ve baya azarlayıcı tavırları vardı elime kâğıt vermedi bir daha da gitmedim zaten o hastaneye
bsrelif Deletedmom_877 nerden baktınız bende çıkmıyor ziyaretlerim diyor detay görüntüle diyorum sadece poliklinik muayenesi diyor o kadar
Deletedmom_877 bsrelif radyolojik görüntülerim diye bi yer var orda hepsi çıkıyor genelde devlettekiler giriyor da özeldekiler girmiyor ben de devletinki de düşmemişti de hastane bilgi işlemi aradım ondan sonra yansıttılar
bsrelif Deletedmom_877 hmm yok ya onu devletteki doktorlar da yansıtmıyor ya artık keşke yansıtsalar ama