nurr19 Haftamdayım, bebek toplanıyor gibi hareketler yapıyor kasılma olamaz değil mi, sancı felan hissetmiyorum, çok yorulduğum zaman akıntımda artış oluyor sadece o kadar
aslans nurr19 23 haftadan itibaren toplanma yaşıyorum. Nst girmedim ama doktorum ultrasondan sancı dalgası görmüştü. Sık olmuyor dinlenince geçiyorsa sorun olmaz bence
twobabymomm nurr19 ben de dün aynı postu açmıştım bazen ağrıyor bazen agrimiyor toplanınca benimde randevum bayramdan sonra gidince sorucam doktora tabi devlet ne kadar onemserse🫠
rustemli_08 nurr19 evet bende de oluyor 34 hafdalığım .çok yorulduğumda ayakta durduğumda falan sertleşiyor.Dinlendiğinizde geciyorsa sorun yok demekdir
gebeyimgebesin nurr19 ben 25 haftalık ikiz gebeyim. Bende de aynı şeyler oluyor. Karnım geriliyor sertleşiyor sanki bebekler çıkacak gibi oluyor. 10-15 saniye sürüyor sonra yumuşuyor. Korkuyorum sancı mı bebek toparlanmasımı bilen varsa bana da söylesin
nurr19 aslans nst ye girdim iki hafta önce doktorum birşey görmedi ama 2-3 gündür daha yoğun oluyor hatta gece artık kaşığımda ince bi sızı hissediyorum dinleniyorum geçiyor, hareketleri felan da iyi de bilemedim, haziranın 3ünde kontrolüm var zaten
nurr19 aslans bir de bu normal mi sezeryan mı konuşmasını doktorla ne zaman belirliyoruz, kaçıncı haftada yani
aslans nurr19 genelde bebek dönmediyse yada farklı bir sıkıntı yoksa 37. Haftada net bir şey söyler doktorunuz.
nurr19 rustemli_08 sertleşme ayrı birşey doktor karın sertleşmesini istemiyor bu süreçte, benim bebek içerde kendini topluyor sanki, top gibi oluyor böylr
nurr19 gebeyimgebesin 3 haziranda randevum var gidince soracağım muhtemelen nst ye bağlarlar yine beni