seymakzb Şikayet ettiğim bir durum değil kesinlikle uykusuzluktan iyidir ama gündüz uykusu ya. Şirazem kaydı. Gece zor dalıyorum sürekli uyanıyorum ama gündüz kafamı kaldıramıyorum iki gündür. Acaba normal mi anormal mı siz de yaşıyor musunuz?
miniginannesi__ seymakzb bende gece uyuyamayınca gündüz bir saat falan uyuyorum birde yürüyüş yaparsam falan kendimi yorarsam o gece daha iyi uyuyorum sende dene gündüz çok uyuma kendini yor biraz gece de suyu az iç bence uyursun
Momlife_ seymakzb aynııııı dün özellikle 6 kez uyumuşumdur gün içinde bugün uyumadım ama hava aldım evde oyalandım biraz iyi geldi havalar da çok sıcak o da etkiliyor canın sıkılınca yapacak bir şey de bulamıyorsun mecbur uykuya veriyorsun kendini
mervekalkann seymakzb 34 e girdim keşke bana da o uyku hali gelse hamileliğimin başından beri cin gibiyim hiç o uyku sersemliğini adam akıllı yaşayamadım.
oguzkaann seymakzb maşallah uyuda gece gündüz fark etmez ben ne gece ne gündüz hiç uyuyamıyorum gece toplasan sabaha karlı dalıp 3 4 saat anca uyuyorum
seymakzb Momlife_ bayram diye bir gün yoruldum iki günde kendime gelemedim mi ki bilmiyorum kafamı kaldıramadım 3 saat uyumuşum koltukta 🤭
ozdemirayca seymakzb bu haftalarda bebek kan depolarımızı daha hızlı boşaltıyor diye biliyorum geçen hafta bende öyleydim kan tahlilimde ferritin 13den 10a düşmüş uykudan gözümü alamıyordum resmen bu hafta kan yapıcı şeyler yemeyi arttırdım bi tık daha iyi gibiyim
seymakzb ozdemirayca aslında merak ettiğim de buydu. Ben de bugün demir ilacı içtim. Multi vitamindeki yetersiz geliyor belki de diye
ozdemirayca seymakzb her demir ilacını kullanmayın ama belki depolarınız boşalmıştır onun için depo formu kullanılıyor veya belkide günlük almanız gereken mg multivitamininizde vardır veya bazı demir ilaçlarında ekstra vitaminler oluyor fazla doz almış olmayın🥰🥰
seymakzb ozdemirayca geçen hafta tam kan sayımı yaptırmıştım, alt sınırda gözüküyordu. Doktorumun önerdiği ilaçları alıyorum 🙂 teşekkür ederim bilgilendirme için
3oglanannnesi seymakzb 35+5im 1 haftadır bende öyleyim doğuma yakın kimisi uykuya düşermiş çevrem hep öyle diyor
satiakkus 3oglanannnesi bende 36 haftalık oldum birkaç saatte bir uyumak istiyorum gözlerim gidiyor uyumadan da rahat vermiyor