Senkurt Bayanlar suan 20 haftalık gebeyim cumartesi gittigimde bebek 295 gr cıktı boyuda 20 cm sizin bebişler nasıl yani bu normal mi ?😏
Askkokuluyavrum Senkurt 18+4 305 gram dddi doktorumuz bakalım 6 mayıs da kontrolde vr suan 19+1deyiz ayrıntılı ultrason da net olarak görürüz insAllah
Kbradmrdg Bebekveben benim 20+4 de 465 gramdı bebeğim iri demedi haftasıyla uyumlu güzel dedi sadece size nasıl iri dedi acaba 🙄
Habibee Kbradmrdg bende 16 haftalik gittigimde 235 gr doktorum iri bebek dedi yarin kontrolümüz var bakalım doktoru iri dediyse iridir bebek canim benim doktorumda herseyini detayli anlatir
Bebekveben Kbradmrdg Hemde detaylıdaki perinatoloji uzmanı dedi canımm. Belki boyuda uzun gelmiştir ondan demiştir
Kbradmrdg Habibee hadi seninki iri yani ona lafım yok 16. Haftada gayet iyi ben benden ileri hafta da ama kilosu geride iri demesine şaşırdım Bana iri demedi haftanla uyumlu dediği için sordum ayrıca sen 16. Haftada 235 diyorsun arkadaş 21. Haftada 390 diyor
Esra3890 Bizimde 23 cm 374 grm burda bazıları yazmış 27 28 cm 500 gramlarda bizimkiler daha küçük heralde büyürler inşallah saglıklı olsunlarda