birmesele 14+4 olduk hala öğütüp öğürüp duruyorum bacılar bulantı hapıda fayda etmiyor Progestan kullanıyorum o da mı tetikliyor acaba ne yapcam bu bulantılara bi çare söyleyin 🥲 elma yiyorum gene aynı
Nisven birmesele herkeste farklı bence benim mide bulantım olmadı ama psikolojim bozulmuştu doktorlar geçer 13 hafta bitince dedi doğuma kadar sürdü
gizemiaaa birmesele ağzından alınca bazen baş dönmesi bulantı yapıyor acaba ondan mı dedim. Benimkisi 12 ye girince bıçak gibi kendiliğinden kesildi beni rahatlatan tek şey tuzlu şeyler ve soğuk bir şeylerdi içimi açıyordu
sucukluyumurta07 birmesele 19 + 2 yim hala aynı. Valla güya balayı zamanıydı ama nerdeee. Bende aynıyım. İnşallah biter tez vakitte
sucukluyumurta07 birmesele aynen öyle. Bu şey gibi bebeğin 40 ı cıksın gazı biter 4 ay olsun uykusu düzelir. Yok 6 aylık olsun daha rahat edersin. Hepsi hikaye 😂
Minelsu0606 birmesele armut dene bende bastırıyor ilkinde 8 ay kustum şimdi 15+4 haftalığım az önce bile kustum çok zorr
ozgegn 18+4 üm her sabah safra kusmaya devam.bulanti,ekşime,acı tat da geçmedi malesef.sadece ilk trimester a göre halsizligim azaldığı için kendimi daha iyi hissediyorum.ya da ben alıştım :)