DenizAda_ busrrra ben de kısmetse Ekim de doğum yapacağım çok heyecanlıyım onca sıkıntı derdimin arasında bana öyle umut oldu ki her şeyi unuttum pek planlı bir gebelik değildi sürpriz oldu iyi ki oldu 🥰🙏🏻 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻
ayseninbebem 21 haftadayız 19 . Haftadan beri hissediyorum çok şükür Ekim başı doğum tahmini heyecanla bekliyoruz erkek bu arada hala isim karar veremedik 😵💫
jrgenc Bizde 21 hafta olduk 19 dan beri hareketleri hissediyorum ilk gebelik göbiş 19 hafta itibari ile birden belirginleşti diyebilirim alışveriş henüz başlanmadı
dalyaluna35 busrrra 19+5 bugun, 16. Haftada hissetmeye başlamıştım simdi cok daha net ve güçlü 🥰 18 ekim gözüküyor bakalım ne zaman gelecek kendi belirleyecek 🙈
busrrra Benimde 20+0 bakalım bende henüz alışverişe başlamadım sadece çok tatlıydı diye bir tulum aldım
sahure11 busrrra iyi akşamlar bende ekim annesiyim Allah’ın izniyle oğlumu kucağımıza alcaz ekimde. Herkese sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻
bilmemben busrrra merhabalar bende 21 haftaligim 2. Sezeryan olacağı için muhtemelen ekimi goremeden eylul de dogum olur inşallah Nasıl gidiyor benim bu hafta agrilarim arttı sizde de ağrı oluyor mu
melekgokce1 busrrra 29 Ekimm 😁 benim çocuklar milli bayramlarda doğmayı seviyor 1. Çocuğum 2 günle Atatürk’ün ölüm yıldönümünu kaçırdı 2 . Çocuğum 19 Mayıs buda 29 Ekim🤣