zynppc İnşallah Rabbim ona şifalar versin inşallah kucagına aldıgını evinize birlikte gittiğinizin haberini de verirsin bize 🤲
m_e_e Rabbim ol dedi rahmine düştü inşallah yaşasın der sapasağlam sağlıkla evinize döner inşallah, onun yanında imkansız zor yoktur hamilelerin duası kabul olur derler rabbim duyuyor sesimizi🙏
annekiz6141 mrvvvee Çok sevdiğim arkadaşımın bebeği 24 haftalık doğdu doktorlar hep olumsuz konuşmuş. . Dedim o ablaya da mucize hayata tutunacak ve yasicak şuan 3 yaşında falan çok bal ya 🥰🥰🥰 seninki de yaşar kuzum Allah’ın ıznıyle inşallah 🤲
denizali21 mrvvvee inşallah sağlıkla alırsın kucağına bende dün doğum yaptım ben 27 haftadayim normalde ama bebek 23 haftasinda 600 gram kuvezde şuanda yaşıyor bizde bekliyoruz gönlünü ferah tut inşallah bir savaşçı gibi güçlenip cikicaklar 🤲🧿
zynppc mrvvvee çok üzgünüm 😢 ne diyeceğimi bilemiyorum size sabırlar diliyorum. Melek oldu uçtu yavrunuz cennette buluşacaksınız inşallah.
Manifest51 mrvvvee Allah size sabır versin kalbinize inşirah ferahlığı versin. Geçen hafta 22 haftalık bebeğimi kaybettim. Tarifi olmayan bir acı. Sanki yüreğime aklıma kalbime kapkara bulutlar indi. Sadece Allaha sığınarak teselli buluyorum. İnşallah cennet kapısında bekleyecekler bizi. Şimdi cennetin en güzel bahçelerinde koşup oynuyorlardır belki de. Allah dayanma gücü versin
mrvvvee Manifest51 aminn çok zormuş Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.Cennettte kavuşmak nasip olsun ins😢
Masal777 mrvvvee çok geçmiş olsun canm umarım hayata tutunmaya cesaret gösterir benim oğlum Gibi benim 27 de doğdu ama 9 haftalik sürekli kanama düşük telike 23 haftalık erken doğum riski derken 3 aylık ameliyat oldu kas fıtık varmış orda 500 Gr doğan bebek gördüm mucize gibi bişe iydi küçük poşete sarmışlar her gidişimde ona bakardım nasil hayiata tutunduğu o minik ellerle umarım ki sizin bebek de bu savaşı kazanır
mrvvvee Masal777 olmadı yavrum dün sabaha karşı vefat etti.Onun için süt sagdıgım saatlerde megersem vefat etmis.2 buçuk saat sonra bana haber verdiler😢
bebiskom5 mrvvvee rabbim büyüktür mucizeleri de çok 💓inşallah sağlıcakla kavuşursunuz öyle doğan çok var ben kızımda doğum ederken çok karşılaştım küvezde duruncada karşılıyordum Rabbim sağlıcakla kavuştursun sızı 💓
bsrelif mrvvvee oyyy çok küçükkk amaaa Rabbim size bağışlasın inş sağlıkla büyüsünnn Rabbim korusun şifasını versin. Küçük doğanlar daha güçlü oluyorlar derler hep