busrayilmzz06 Kızlar ilk 18. Haftada hareketlerini hissettim ara ara yoğum hareketler hissediyordum şuan 25. Haftadayım 4-5 gündür çok az hareket hissediyorum normal midir
lylmls busrayilmzz06 ben de 25+4 üm iki gündür bayramda çok hareket ettiğim için fazla hissedemiyorum yorgunluktan
newmomad busrayilmzz06 normal normal ay aynı haftadayız:) bende 18de başlamıştım hissetmeye. Vitaminleri ben de aksatıyorum… ama değişiyor bebis bazen uyumayı tercih ediyor bol bol 😂 birde hareket halinde olunca gün içinde hissedilmiyor sonra gerçekten
gamzeakarsu17 busrayilmzz06 normal bebek büyüyüp karnın dar gelirken çok hissedersin.ama rahimde büyüyüp bebeğe yer açarsa histe azalma olur.şuan tam büyüme dönemi.aydıca yoğunluktanda hissedemezsin boş olup aklın fikrin bebekte olunca her kıpırtıyı duyarsın yatmak dinlenmek çok önemli uyuyan annelerin bebekleri daha güzel gelişiyomuş
miniginannesi__ busrayilmzz06 iç canım bebeğin gelişimi ve senin için onlar ben hiç aksatmadan kilomus 2500 şuan ilerde sıkıntı yaşayabilirsin bence
busrayilmzz06 newmomad normal deniyor evet ama bazen korkutuyor bebişler işte 😅 vitamin de içemediğim için kendimi suçluyorum 🥹
busrayilmzz06 miniginannesi__ başta içiyordum aksatmamaya çalışıyordum ama bi ara çok antibiyotik içtim enfeksiyon yüzünden o sırada içmekten tiksindim görünce bile midem bulanıyor nasıl tekrar başlıycam bilemiyorum 🥹
tortillam_ 23+4 üm bende bu sabah hissedemediğimi anladım. Normal kabul ediliyor aslında ama hareketli olduğu için şimdi bi içim kötü oldu. Tatlı şeyler yiyip uzanacağım sizde öyle yapın. Sakin olup stres yapmadan
miniginannesi__ busrayilmzz06 ay geçmiş olsun canım doktoruna danış söyle mutlaka düzensiz kullandığını