Manifest51 başınız sağ olsun, rabbim dayanma gücü versin size ve tüm evladını cennete uğurlayanlara 😪 bende 2023 de 37+4 de sezeryan la dogurdugum kızımı kaybettim, hastanede enfeksiyon kapmış, 27 gün dayanabildi yavrum, her mezarına gittiğimde içim kan ağlıyor, dilimden hiç ismi düşmüyor, adini anmadığım 1 günüm yok, o süreçte o kadar saçma sapan şeyler duydum ki üzüntüm bine katlandı, çok ağlama bi daha çocuğun olmaz, çok ağlama bebek mezarda boğulur, yaşınız genç bir daha olur, yok küçücük bebege cenaze mi düzenlenir, yok lokması mi dökülür, yok eşyalarını erkenden aldınız koydunuz şimdi nolacak, mezarını kaç cm kazdiniz vs vs. Bizim içimiz köz olurken en yakın akrabalarımız çocuklarının boy boy fotoğraflarını paylaştılar günlerce, başsağlığına diye gelip çocukların doğum gününü kulucaz diyip erkenden kalkıp gittiler, velhasıl herkes içinde ne yaşadığını, ne imtihanlardan geçtiğini sadece kendisi biliyor, bu acı elbette hiç geçmiyor ama bununla yaşamayı öğreniyor insan bir süre sonra, sizin adınıza da çok üzüldüm, biraz uzun oldu ama yaşadıklarımı paylaşıp acınıza ortak olmak istedim, inanın yalnız degilsiniz ve saçma sapan insanların acımasızlığına da kulaklarınızı kapatın lütfen. İnşallah yavrularımızla cennette kavuşacağız.
Süt konusuna gelince de eğer bulabilirseniz taze nane koyun göğüslerinize, kuruyunca yenileyin tekrar koyun, sağmayın diyorlar ama ben dayanamadığımda arada çok az sağıp döktüm, bir iki gün taze dal nane koydum o şekilde kesildi tamamen.