feyzaciim Şeker kızlar günaydın ❤️ Haftadayım ve dün gece uykumda bacaklarıma ciddi kramplar girmeye başladı. Magnezyum içiyorum iki aydır ama böyle oldu yaaa. Bununla başa çıkmak için başka neler yapıyorsunuz? İki kere uykudan uyandırdı resmen çok çok acıdııı 😭
temmuzonbir feyzaciim bu gece yarısı kalçamdan bacağıma vuran bi krampla uyandım hemende geçmedi soda içiyorum maden suyu içiyorum her gün magnezyum şuan değil dedi doktorum napıcam bilmiyorum
aslans feyzaciim ilk hamileliğimde magnezyum içiyordum ama geceleri hep kramp giriyordu ağrısı iki gün sürüyordu. İkinci hamileliğimde omega kullanmaya başladım 27 haftadayız daha hiç kramp olmadı
miracsevim feyzaciim canım selam bende 21 haftalığım 1 haftadır başladı, bu arada ben yıllardır magnezyum kullanıyorum halende devam tabiki. Ama demir eksikliği de yapıyormuş bunu dün gittim demir+c vitamşnş aldım kullandım valla gece rahat uyudum
feyzaciim sevfur3006 onu da bazı markaları tercih etmek gerekiyormuş sodyumundan ötürü biliyor muydunuz bbnh duymuş muydunuz hiç?
feyzaciim temmuzonbir kaçıncı haftadasın canım ben hamileliğimi öğrendikten sonra çok adet sancısı gibi sancı çektim o yüzden magnezyum başladık o günden beri kullanıyorum 2. Kutum da bitmek üzere. Soda her gün içmiyorum onu arttırayım ve muz galiba muz duydum şimdi o da iyi geliyormuş. Kalçama saplanan bir ağrı da vardı. O geçti allaha şükür çok yürüdüğümde birkaç günlük ortaya çıkıyor sadece
temmuzonbir feyzaciim 13. Haftadayım canım benimde şiddetli ağrılarım vardı kanama alanım vardı doktorum şuan uygun değil dedi bıraktırdı magnezyumu tekrar başlıycaz muz yiyemiyorum midemi kaldırıyor mide bulantısı kusma hala devam ediyor Malesef
feyzaciim aslans iMom omega kullanıyorum aslında ve hamileliğimden önce başlayıp 3 kutu regenesis max plus kullandım. Siz ayrıca mı omega 3 kullanıyorsunuz?
miracsevim aslans ben hem Omega 3 hem magnezyum alıyorum yine oldu bu sefer de demir eksikliğide yapabiliyormuş
feyzaciim miracsevim ayy demirim de düşük ama doktor başlamamıştı ilaç 😭😭 pazartesi tekrardan bi tahlil vereyim en iyisii